Fönster Ekerö

Fönster Ekerö hittar du hos NorLux Fönster Stockholm. Välkommen till din lokala fönsterbytare.

Vi byter gärna dina fönster

Väljer du oss får du experter på fönsterbyte
Vår specialitet är fönster och att byta fönster. Vi levererar lösningar till både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Med lång erfarenhet i branschen och mycket god kunskap om fönster och fönsterbyte innebär det att vi är experter på det vi gör. Vi jobbar huvudsakligen med Nordans produktsortiment när det gäller fönster och fönsterdörrar. Eftersom vi av erfarenhet vet att dessa produkter fungerar i vårt klimat och medger oss att leverera den bästa lösningen.

Vi kan givetvis hjälpa dig med mer än att byta fönster. Vi utför även inglasning av altan och balkong, byter garageportar, ytterdörrar, installerar aluminiumräcke och takfönster. Utöver det tillhandahåller vi ett komplett utbud av solavskärmningsprodukter som vi måttanpassar och installerar.

Kontakta oss gärna så ser vi över dina behov och kommer med en kostnadsfri offert.

Fönster Ekerö?  Tveka inte att kontakta oss idag!

NorLux Fönster Stockholm

Fönster Ekerö
Cortea Hemma AB
SADELMAKARVÄGEN 11 A
146 33 Tullinge
010-161 12 50
Fönster Ekerö

Anders Sjölander

Anders Sjölander
Sälj/Projektledare Södra Storstockholm
Tel: 0739-14 75 30
anders.sjolander@corteahemma.se

Corteahemma AB

Projektledning

För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Därför bistår vi i dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet och är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss på NorLux Fönster Stockholm så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Se våra produkter