020 – 28 00 00 info@norluxfonster.se

Dörrar från NorLux

Nedan hittar du detaljerad information och specifikationer om våra olika dörrprodukter. Du kan läsa om funktion, prestanda, måttbegränsningar, ytbehandling, inbrottssäkerhet och kombinationsmöjligheter.

Måttanpassning av fönster är vår standard.

Information

Behöver ni hjälp med att välja dörr?
Kontakta oss eller boka ett hembesök

Byt till en ny dörr med NorLux Fönster AB
När du köper eller byter ytterdörr med NorLux så ingår alltid ett långsiktigt fokus för din nya dörr och din fastighet. Genom våra återförsäljare har ni alltid kontakt med en lokal entreprenör som kan området utefter väder och vad det ställer för unika krav i just ditt område. Kontakta därför idag eller boka ett kostnadsfritt hembesök. 

Ytterdörr, fönsterdörr eller skjutdörr? 
Vi på NorLux Fönster AB har ett unikt utbud av 38 unika modeller av högsta standard. Med våra färgval kan du välja mellan 600 olika modeller och utföranden för att få det resultatet som du letar efter. En dörr kan bli neutral och sammanfogad med din fastighet, eller en stor unik klenod som klär huset likt ett smycke. Oavsett vilken dörr ni letar efter så kan vi på NorLux Fönster AB med återförsäljare hjälpa er. Kontakta oss eller boka ett kostnadsfritt hembesök. 

Behör från Assa eller Yale?
Vi på NorLux Fönster AB är stolta återförsäljare av både Assa Abloys och Yales fantastiska lås och behör. Vi har lås och behör för din ytterdörr som passar eller som blir unikt. Med Yales nya och moderna lås blir ert hem mer uppkopplat och modernt, istället för en nyckel ges ni som husägare en kod som ni själva väljer och som även kopplas upp mot er mobil om ni får besök när ni inte är hemma. Oavsett om ni är traditionella eller moderna så har vi lås och behör just för er bostad.