Dörrar för alla husprojekt

dörrar för alla husprojekt

Dörrar för alla husprojekt

Vi erbjuder dörrar för alla husprojekt och behov. Dessutom kan du även designa din egna ytterdörr. Läs därför mer om våra ytterdörrar, fönsterdörrar och skjutdörrar genom att klicka på respektive länk. Där hittar du detaljerad information och specifikationer om våra olika modeller, färgval, storlekar och tillval.

Behöver du hjälp med att välja?

Kontakta därför oss eller boka ett hembesök.

Det viktigaste för oss är att ditt dörrbyte blir bättre än du tänkt – och det garanterar vi nämligen att det blir!

Byt till en ny ytterdörr med NorLux Fönster

Välj en ytterdörr från NorLux Fönster så får du kvalitet och formstabilitet. Eftersom tre hårda gångjärn, tjockare dörrblad med dubbla stålplåtar och vakuumimpregnerad karm skapar en stabil konstruktion så får en dörr som håller och fungerar länge. Effekten blir att du vinner på det i slutändan.

Ytterdörr

skjutdörrar

Ytterdörr, fönsterdörr, skjutdörr

Dörrar oavsett typ ska tåla att de används flera gånger dagligen. Så oavsett utseende och färg är funktion och hållbarhet över tiden viktiga egenskaper att beakta när du köper en dörr. Vi erbjuder ett utbud av 38 unika modeller av högsta standard. Bl.a. kan du med våra färgval välja och kombinera mellan 600 olika utföranden för att slutligen få det resultatet som du letar efter. En dörr kan bli neutral och gå i enhetlig färgskala med din fastighet eller bli en stor unik accessoar som därmed klär huset likt ett smycke.

Designa själv din dörr

Du som har en idé om hur du vill att din ytterdörr ska se ut. Eller, inte desto mindre, vill skapa en replika av en gammal dörr du sett eller haft sedan tidigare. Testa oss så ska vi se om vi i ljuset av din skiss eller bild kan förverkliga din drömdörr. Ofta kan vi det, eftersom vi genom vår specialfabrik kan tillverka det mesta inom kundanpassade lösningar vad gäller ytterdörrar och portar.

designa din dörr