Boka hembesök fönsterbyte

Fast pris och lokal utförare

Fyll i formuläret och boka hembesök fönsterbyte till fast pris.

Byta fönster med NorLux Fönster, bästa fönster, fönster Örebro, fönsterleverantör, boka hembesök fönsterbyte, fönster Helsingborg, fönster Ängelholm

 

Kampanj, Om Norlux, skäl till att välja NorLux, fönsterbyte, boka hembesök fönsterbyte

18 skäl att boka hembesök fönsterbyte med oss

Ett fönsterbyte i villan, sommarstugan eller radhuset är för många en stor investerin. Välj därför utförare med omsorg.

Det finns många anledningar till varför du ska välja just NorLux Fönster som utförare för ditt fönsterbyte. Nedan nämner vi 18 skäl till att välja oss som leverantör och utförare.

1. Kvalitet

Vi erbjuder hög kvalitet på både produkter och installation. Våra fönster är högkvalitativa, energieffektiva och lätta att underhålla. Bra produkter som blir installerade på ett korrekt sätt skapar hållbarhet och förtroende.

2. Säkerhet

Som kund kan du känna dig trygg med våra produkter då vi erbjuder lösningar och tillval för personsäkerhet, barnsäkerhet och inbrottssäkerhet.

3. Estetik

Våra fönster kan invändigt erbjudas med modern profil för modern stil och klassisk profil för äldre stilar. Produktplattformen har hög grad av flexibilitet för att kunna konfigureras för alla typer av hus och stilar. Välj utan spröjs, med löstagbar spröjs, mellanglasspröjs eller fast spröjs. På aluminiumklädda fönster kan du välja valfri Classic RAL-kulör på aluminiumprofilerna utan tilläggskostnad.

4. Kostnad

Väljer du våra fönster får du produkter med hög prestanda till rimlig kostnad. Du får således kostnadseffektiva fönster som ger god valuta för pengarna.

5. Installation

Vill du ha en professionell och pålitlig installation av fönster och dörrar och som utförs av erfarna och kunniga snickare, så är NorLux Fönster rätt val.

6. Garanti

Med våra garantier som täcker fönstren och installationen skyddar du din investering och säkerställa att eventuella garantirelaterade problem kan åtgärdas utan merkostnader. Bland annat lämnar vi 30-års produktgaranti mot röta i karm och båge på aluminiumbeklädda träfönster. Genom oss erbjuds du garantier på både produkter och installation. Du vänder dig således endast till en utförare/kontaktperson vid eventuella problem eller fel.

7. Flexibilitet

Då vi utan tilläggskostnad erbjuder måttanpassning av fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar, blir det lättare att få till de mått som ditt hus behöver för en bra installation. Vår produktplatform kan även enkelt kombinera fasta och öppningsbara fönster. Samt även olika öppningsfunktioner i samma kombination. Du får en utförare som kan erbjuda olika fönsterstorlekar och stilar för att passa ditt unika behov och för just din hustyp.

8. Miljövänlighet

Aluminiumklädda träfönster har lång livslängd och är lätta att underhålla. Detta i kombination med bra isolerförmåga gör investeringen långsiktigt hållbar. Du spar energi och slipper frekvent utvändig målning av fönster. Varför sig och sammantaget har detta en positiv inverkan på miljön.

9. Tillgänglighet

Vi finns alltid tillgängliga när du ringer. Du har anlitat en lokal utförare, en fysisk person som följt dig och ditt projekt från offert till färdig installation. Samma person är sedan din personliga kontaktperson. Du ringer således inte till en anonym växel, chat eller kundtjänstfunktion på någon okänd ort. Är det något så kontaktar du direkt din personliga projektledare.

Varmare, finare, tystare fönsterbyte med NorLux Fönster, måttbeställda fönster, boka fönsterbyte, u-värde, prisvärda fönster10. Referenser

Sedan NorLux Fönster startade verksamheten 2006 så har vi runt om i Sverige genom åren installerat tusen och åter tusen fönster. Behöver du en referens eller två, kanske på hus som liknar ditt? Fråga bara din projektledare så tar han fram de referenser och bilder du önskar.

11. Kundservice

NorLux Fönster har en central kundservice som finns i Karlskrona. Där svarar Eva-Karin Hoffman på 020-280000 eller 0768-178385. Så om ärendet brådskar och din projektledare inte kan svara för tillfället, ringer du Eva-Karin. Du kan även mejla till kundtanst@norluxfonster.se En bra kundservice ska vara lätt att nå och ska kunna hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.

12. Lokal närvaro

När du anlitar NorLux Fönster så anlitar du en lokal återförsäljare/utförare. Det är viktigt för oss att du som kund får jobbet gjort av någon som har en närvaro där du bor. Någon som har kunskap om husen samt miljö- och byggförutsättningarna i den aktuella regionen. Våra kunder ska ha nära till sin utförare.

13. Trygg leverans

Vid leverans av fönster så behöver du som kund i regel inte ta emot och syna godset. Det sköts av din utförare/projektledare. Detta för att vi ska ha helhetsansvaret och kontrollen för godsmottagning och kvalitetssäkring i hela processen. I möjligaste mån kommer fönstren levereras till dig i samband med projektstart. Det innebär att du inte behöver ha pallar med fönster stående på din uppfart mer än under den till installationen tar.

14. Service

Självklart kan du vända dig till din lokala utförare/projektledare för service av fönstren efter installationen.

15. Innovativa lösningar

Genom att vi kan erbjuda förmågorna kompetens, flexibilitet och måttanpassning samt att vi har en unik produktplattform med unika kombinationsmöjligheter kan vi erbjuda kundanpassade lösningar. Exempelvis ta upp hål i vägg för skjutdörr, parfönsterdörr eller kombinationsparti. Eller ändra en fönsterdörr som du kanske inte använder till ett kombinationsfönster. Har du idéerna så kan vi berätta om det går och ta fram produkterna som krävs.

16. Fast pris på fönsterbytet

Med hjälp av ett projekteringsprogram kan din lokala säljare/projektledare i de flesta fall och för de flesta hustyper och förutsättningar, räkna fram ett fast pris på produkter och alla ingående arbetsmoment. Genom ett fast pris kan du enkelt jämföra med din budget du satt upp för fönsterbytet. Behöver du kontakta din bank utgör fastprisofferten en utmärkt input till bankens beslutsunderlag.

17. Anpassningsbarhet

Vi utgår alltid från dina behov och önskemål. Du ska inte behöva anpassa din idé och ditt behov utifrån den standard någon kan och vill erbjuda. Vi gör allt vad vi kan och förmår för att kunna anpassa oss och erbjuder den kundanpassade lösning du efterfrågar.

montera fönster, måttanpassade fönster, fönsterleverantör, byta fönster pris, U-värde, bra fönster18. Erfarenhet

I branschen sedan 2006 med verksamhet i flera olika regioner har NorLux Fönster i dagsläget levererat och installerat många tusentals fönster. Vi har installerat i slott och i koja samt allt däremellan. Såväl på det lokala planet som samlat centralt har vi byggt upp kompetenser, erfarenheter och innovativa lösningar för de flesta olika hustyperna och installationsförutsättningarna. När nya rön och förutsättningar uppdagas ser vi till att snabbt sprida kunskaperna i organisationen genom intern kunskapsöverföring.

Kontakta din närmaste återförsäljare av NorLux Fönster för fri offert till fast pris.