Solskydd för alla husprojekt

solskydd

Solskydd för alla husprojekt

NorLux Fönster erbjuder ett komplett utbud av måttanpassade och formsäkra solavskärmningsprodukter för alla husprojekt. Våra solskyddsprodukter håller den högsta kvalité och som både syns och känns när du håller i materialet.

Oavsett om du önskar invändiga solavskärmningsprodukter såsom persienn, plissé, rullgardin , lamellgardin och duette eller utvändiga såsom markis och zipscreen så kan vi erbjuda rätt skydd för dig och ditt hus. 

Behöver du hjälp med att välja rätt?


Kontakta oss eller boka ett hembesök.

Eller klicka på länkarna nedan för att läsa mer om vårt utbud  för hus och hem.

Duette & Plissé

Terassmarkis

Fönstermarkis

Persienn

NorLux Fönster samarbetar med KD Solskydd. Svensk tillverkning av solskyddsprodukter i mer än 40 år. Läs mer om vårt utbud.

solskydd

Solskydd är viktigt

Produkter för solavskärmning blir en allt viktigare del av inredningen i hemmet. Det finns många olika typer av produktalternativ på marknaden idag, inklusive markiser, plisséer, persienner, rullgardiner och vertikalmarkiser. Dessa produkttyper hjälper till att hålla borta starka solstrålar och skydda mot UV-strålning, samtidigt som de ger en snygg och stilren inredning.

Markiser

Markiser är ett populärt val för utomhussolskydd. De kan monteras på husets utsida och hjälper till att hålla solen borta från uteplatsen eller altanen. Markiser finns i olika storlekar och färger för att passa olika hem och trädgårdar.

Plisséer och persienner

Plisséer och persienner är ett populärt val för inomhussolskydd. De kan monteras på fönster och hjälper till att hålla borta solens starka strålar och ge ett behagligt inomhusklimat. Plisséer och persienner finns i olika färger och material för att passa olika inredningsstilar.

Rullgardiner

Rullgardiner är ett enkelt och prisvärt sätt att skydda mot solen. De kan monteras på fönster och ger ett effektivt skydd mot UV-strålning. Rullgardiner finns i olika färger och mönster för att passa olika inredningsstilar.

Vertikalmarkis

Vertikalmarkiser är ett annat populärt val för utomhusapplikation som effektivt reducerar solvärme och skyddar mot solens värsta strålar. De kan monteras på balkonger eller terrasser och hjälper till att hålla borta solens starka strålar samtidigt som de ger en elegant och stilren inredning.

Sammanfattningsvis är solskydd en viktig del av inredningen i hemmet. Det finns många olika typer av produkter och lösningar på marknaden idag, inklusive markiser, plisséer, persienner, rullgardiner och vertikalmarkiser. Alla avskärmande produkter i olika utföranden som effektivt hjälper till att hålla borta solens starka strålar och skydda mot UV-strålning, samtidigt som de ger en snygg och stilren inredning.