Fönstermarkis

StyRA Fönstermarkis

Fönstermarkis för utvändig solavskärmning i form av klassiska fallarmsmarkiser har sedan tidigt 70-tal använts för att minska värmeinstrålningen och skapa skugga.

Med sin moderna form och design är våra fönstermarkiser utformade för att vara ett effektivt solskydd som på ett smidigt sätt löser de problem solen för med sig.

StyRa Markiser, fönstermarkisVåra markiser tillverkas alltid måttanpassat och efter beställning.

Du kan välja mellan över 100 olika markisvävar för att hitta rätt färg och mönster för att passa ditt hus.

Våra fönstermarkiser har kraftiga pulverlackerade aluminiumprofiler för att klara tuffa påfrestningar från regn och vind.

Klicka på knappen nedan för att komma till detaljerad information och specifikationer om våra fönstermarkiser. Du kan läsa om funktion, prestanda, måttbegränsningar, färgval och kombinationsmöjligheter.

Måttanpassning är vår standard.

Om fönstermarkiser

Fönstermarkiser är en populär lösning för att skydda mot sol och värme samtidigt som man kan ha öppna fönster. Med en fönstermarkis kan du få skugga inomhus och samtidigt ha fri sikt utåt. Det finns många olika typer av fönstermarkiser att välja mellan, från manuella till automatiska.

En fönstermarkis fungerar som ett solskydd som monteras utanpå fönstret. Den kan manövreras manuellt eller med en motor som kan kontrolleras via fjärrkontroll. 

När du väljer en fönstermarkis är det viktigt att tänka på storlek och material. Markiser finns i olika storlekar, från små fönster till stora terrassmarkiser. Du måste också ta hänsyn till materialet i markisen. Vanligtvis är markisdukar tillverkade av polyester, akryl eller PVC, och alla har sina egna fördelar och nackdelar.

En annan faktor att överväga när du köper en fönstermarkis är dess design. Det finns många olika färger och mönster att välja mellan, så du kan hitta en markis som passar din husfasad och interiör.

Så om du letar efter en enkel och effektiv lösning för att skydda dina fönster och samtidigt behålla utsikten, kan en fönstermarkis vara precis vad du behöver. Och med en stor variation av storlekar, material och färger att välja mellan, kommer du säkert hitta en markis som passar dina behov och önskemål.

Behöver du hjälp med att välja rätt solavskärmning?

Kontakta oss eller boka ett hembesök.

Eller klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra vårt utbud av soskydd för hus och hem.

Duette & Plissé

Terrassmarkis

Persienn

NorLux Fönster samarbetar med KD Solskydd. Svensk tillverkning av solskydd i mer än 40 år. Läs mer om vårt utbud och KD Solskydd.

solavskärmning