Terrassmarkis

StyRA Terrassmarkis

Terrassmarkis där du får allt i ett paket. En klassisk och funktionell markis utformad för dig att vistas under samtidigt som du skyddar husets insida från solens starka strålar. Skapa en skyddad och skuggig plats ute så du kan njuta i skydd från solens värsta strålar. 

StyRa Markiser, fönstermarkis,terrassmarkisVåra markiser tillverkas alltid måttanpassat och efter beställning. Alltid måttanpassat, allt tillverkas efter beställning

Du kan välja mellan flera modeller och över 100 olika markisvävar för att hitta rätt färg och mönster för att passa ditt hus.

Våra terrassmarkiser har Dynema®-band i knälederna vilket garanterar lång hållfasthet och snygg design

Klicka på knappen nedan för att komma till detaljerad information och specifikationer om våra terrassmarkiser. Du kan läsa om funktion, prestanda, måttbegränsningar, färgval och kombinationsmöjligheter.

Måttanpassning är vår standard.

Om Terrassmarkiser

Terrassmarkis, ett utmärkt sätt att skydda din terrass mot sol, vind och regn. Det finns många olika typer av terrassmarkiser att välja mellan, och valet beror på dina behov och önskemål. Här är några tips för att välja rätt terrassmarkis och få ut det mesta av den.

Välj rätt storlek och modell

Först och främst är det viktigt att välja rätt storlek på terrassmarkisen. Det beror på storleken på din terrass och hur mycket solskydd du vill ha. En markis som är för liten kommer inte att skydda dig tillräckligt, medan en som är för stor kan vara svår att hantera och tar upp för mycket utrymme.

När du har bestämt dig för storleken på markisen är det dags att välja typ av markis. En vanlig markis är ett utmärkt val om du vill ha en enkel och prisvärd lösning. En kassettmarkis är en annan populär typ av markis som ger ett mer elegant och stilrent utseende. En halvkassettmarkis är ett annat alternativ som ger en bra balans mellan funktionalitet och design.

Det är också viktigt att tänka på materialvalet när du väljer din terrassmarkis. De flesta markiser är tillverkade av högkvalitativt vävmaterial som är tåligt och skyddar mot UV-strålning. Det är också viktigt att tänka på ramen och mekaniken, och välja en markis som är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd.

Installera korrekt

Att installera en terrassmarkis är en relativt enkel process, men det är viktigt att se till att installationen görs av en erfaren och kvalificerad professionell. En korrekt installerad terrassmarkis kommer att ge dig många år av pålitligt skydd och komfort.

Slutligen, tänk på att det är viktigt att underhålla din terrassmarkis för att säkerställa dess prestanda och livslängd. Se till att rengöra markisen regelbundet, speciellt om den har varit exponerad för smuts och fukt. Det är också viktigt att se till att markisen är ordentligt skyddad när den inte används, för att undvika onödigt slitage.

Sammanfattningsvis är en terrassmarkis ett fantastiskt sätt att förbättra din utomhusmiljö och få ut det mesta av din terrass. Med rätt storlek, typ och materialval, samt korrekt installation och underhåll, kan en terrassmarkis ge dig år av pålitligt skydd och komfort i din utomhusmiljö.

Behöver du hjälp med att välja rätt solavskärmning?

Kontakta oss eller boka ett hembesök.

Eller klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra vårt utbud av soskydd för hus och hem.

Duette & Plissé

Fönstermarkis

Persienn

NorLux Fönster samarbetar med KD Solskydd. Svensk tillverkning av solskydd i mer än 40 år. Läs mer om vårt utbud och KD Solskydd.

solavskärmning