Duette- & Plisségardiner

StyRA Duette & Plissé

Duette & Plissé är nya moderna varianter av aluminiumpersiennen, och ett praktiskt och snyggt alternativ till vanliga traditionella gardiner. Med en kombination av design och funktionalitet utgör de en vacker inredningsdetalj i alla hem. 

Duettegardiner är gardiner med unika celler som har förmågan att isolera värmen där du vill ha den. De är dessutom snygga, ljudabsorberande och energieffektiva! Plisségardiner är nätta gardiner som finns i olika tätheter. De flesta är ljusfiltrerande vilket ger ett behagligt ljusinsläpp i rummet. En plisségardin har också hål för linor precis som en vanlig persienn.

StyRa Markiser, fönstermarkis, duette & plisé, duette, plisséVåra duetter och pliséer tillverkas alltid måttanpassat och efter beställning.

Med lämpligt tygval blir de energieffektiva gardiner.

De kommer med många olika reglagealternativ och över hundra tygalternativ vilket medger stor frihet i design och utförande.

Klicka på knappen nedan för att komma till detaljerad information och specifikationer om våra duetter och pliséer. Du kan läsa om funktion, prestanda, måttbegränsningar, färgval och kombinationsmöjligheter.

Måttanpassning är vår standard.

Om Duette & Plissé

Duette & Plissé är två populära typer av fönstermarkiser som används för att ge ett modernt och elegant utseende till ditt hem eller kontor. Dessa markiser är tillverkade av högkvalitativt tyg som är hållbart och enkelt att rengöra. De erbjuder också en rad fördelar som energibesparing, insynsskydd och ljusreglering.

Duette

Duette markiser är tillverkade av en speciell typ av vikbar tyg som har en unik struktur som gör att den kan reglera temperaturen på ett effektivt sätt. Denna typ av markis är speciellt utformad för att minska energiförbrukningen genom att hålla värmen inne på vintern och hålla den ute på sommaren. Dessutom ger Duette markiser ett effektivt skydd mot solens skadliga UV-strålar.

Plissé

Plissé markiser å andra sidan är också en populär typ av fönstermarkis som ger ett modernt och stiligt utseende. Denna typ av markis är tillverkad av ett enkelt vikbart tyg som är lätt att installera och använda. Plissé markiser erbjuder också insynsskydd och ger en bra ljusreglering, vilket gör dem idealiska för rum som behöver en mörkläggningslösning.

Båda typerna av markiser finns tillgängliga i olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en stil som passar ditt hem eller kontor. Oavsett om du väljer Duette eller Plissé markiser kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som ger dig många års glädje.

Slutligen är det viktigt att välja en pålitlig leverantör som kan hjälpa dig att välja den rätta typen av markis för dina behov. Hos vårt företag har vi många års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa fönstermarkiser och kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt hem eller kontor. Vi erbjuder också professionell installation och efterföljande support för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen av dina nya markiser.

Behöver du hjälp med att välja rätt solavskärmning?

Kontakta oss eller boka ett hembesök.

Eller klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra vårt utbud av soskydd för hus och hem.

Fönstermarkis

Terrassmarkis

Persienn

NorLux Fönster samarbetar med KD Solskydd. Svensk tillverkning av solskydd i mer än 40 år. Läs mer om vårt utbud och KD Solskydd.

solavskärmning