Persienn

StyRA Persienn

Persienn med en nyanserad och modern design passar lika bra i lägenheten, villan eller på kontoret. Med persienner anpassar du enkelt mängden sol du vill släppa in, helt efter tycke och smak. Tack vare en uppsjö av färger kan du lätt matcha persienner med övrig inredning för ett snyggt helhetsintryck. 

StyRa Markiser, fönstermarkis, persiennVåra persienner tillverkas alltid måttanpassat och efter beställning och har en snygg och diskret design.

Det finns många olika installationsalternativ för våra persienner vilket erbjuder frihet i lösningar.

Födelen med en persienn är att du enkelt själv kan reglera mängden ljus du vill släppa in.

Klicka på knappen nedan för att komma till detaljerad information och specifikationer om våra persienner. Du kan läsa om funktion, prestanda, måttbegränsningar, färgval och kombinationsmöjligheter.

Måttanpassning är vår standard.

Om persienner

Persienner är ett populärt val för många som vill ha en praktisk och elegant lösning för att styra ljusinsläppet i sina hem eller kontor.

När man väljer persienner är det viktigt att tänka på både funktionalitet och design. Persienner kan hjälpa till att reglera temperaturen i ett rum och skydda mot UV-strålar som kan bleka möbler och textilier. Samtidigt kan de ge en dekorativ touch till rummets övergripande design.

För att hitta den perfekta persiennen är det viktigt att välja en pålitlig leverantör som kan erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Det finns många olika persiennleverantörer på marknaden, så det är viktigt att göra lite research för att hitta den som passar bäst för dina behov.

Behöver du hjälp med att välja rätt solavskärmning?

Kontakta oss eller boka ett hembesök.

Eller klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra vårt utbud av soskydd för hus och hem.

Duette & Plissé

Terrassmarkis

Fönstermarkis

NorLux Fönster samarbetar med KD Solskydd. Svensk tillverkning av solskydd i mer än 40 år. Läs mer om vårt utbud och KD Solskydd.

solavskärmning