Ytterdörrar

Ytterdörrar från NorLux Fönster finns i många olika utföranden och färgkombinationer. Utbudet omfattar populära och klassiska ytterdörr som passar perfekt för den som vill ha en tidlös och stilren design. Produktutbudets bredd av olika utföranden och stilar att välja mellan gör det enkelt att hitta en dörr som passar just din smak och din husfasad.

Formstabil och hållbar

En av fördelarna med våra standardproducerade ytterdörrar är att de har både tjockare dörrblad, tre gångjärn och vakuum­impregnerad karm. Kombinationen av tjockare dörrblad och stålplåtar förbättrar dörrens formstabilitet ytterligare ett steg. Dessutom ytterdörrarnas U-värde och rötskydd förbättrats.

Färger och tillval

Ytterdörrarna kan erbjudas med olika typer av glasinsatser, såsom klarglas, frostat glas och säkerhetsglas, vilket ger möjlighet att anpassa dörren efter dina önskemål och behov. För den som vill ha en extra personlig touch finns också möjlighet att välja olika typer av handtag och lås, samt olika färger och ytbehandlingar.

Designa din egna ytterdörr

För den som vill ha en kundanpassad ytterdörr finns också möjlighet att skapa en helt unik ytterdörr som är anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Genom vårt specialsnickeri erbjuder vi möjlighet att skapa din specialdesignade ytterdörr som är helt unik och personlig för just dig. Genom att välja en kundanpassad ytterdörr kan du skapa en dörr som passar perfekt in i din husfasad och ger ett personligt uttryck.

Sammanfattningsvis är ytterdörrarna från oss stilrena och klassiska och som passar perfekt för den som vill ha en tidlös design. Med ett brett utbud av olika utföranden och stilar, samt möjlighet till kundanpassning, är det enkelt att hitta en dörr som passar just dina behov och önskemål. Genom att välja en ytterdörr från NorLux Fönster får du också hög kvalitet och en dörr som är tillverkad av miljövänliga material, vilket är viktigt för att skapa ett hållbart och funktionellt hem.

Hitta dina ytterdörrar

Byt även ytterdörr när du byter fönster till NorLux Fönster. Nedan hittar du detaljerad information och specifikationer om våra olika ytterdörrar. Du kan läsa om funktion, prestanda, måttbegränsningar, ytbehandling, inbrottssäkerhet och kombinationsmöjligheter.