Nya takfönster

Nya takfönster beställer du enklast genom att kontakta din närmaste NorLux Fönster återförsäljare. Vi erbjuder hela Velux sortiment av takfönster installerat av kunniga hantverkare.

Dagsljus, ventilation och värme

Takfönster ger dig dagsljus och frisk luft i huset (ett takfönster ger dubbelt så mycket ljus som ett fasadfönster). Takfönster skapar rymd och en behaglig, trivsam miljö. Ett modernt takfönster hjälper dig dessutom att spara energi – du får ett bättre och friskare inomhusklimat samtidigt som du minskar värmeförluster och energiförbrukning.

Forskning visar att en bra bostad ska ha mycket dagsljus, bra ventilation och en jämn temperatur för att vara hälsosam. Dagsljuset hjälper kroppen att anpassa sig till dygnsrytmen. Vi får lättare att somna och vaknar utvilade. Dagsljuset stärker hälsan och prestationsförmågan. Ventilation avlägsnar partiklar och allergener ur luften och håller hemmet torrt och fritt från mögel. Om temperaturen i huset följer dygnsrytmen känns den behagligare och har samma goda effekt som dagsljus. Släpp in ljus och luft med moderna takfönster och du får du ett skönare och mer trivsamt boende och ett sunt hem, som gynnar din hälsa.

Vårt val är Velux takfönster

NorLux fönster har valt att endast tillhandahålla och jobba med Velux produktutbud. Detta för att Velux erbjuder marknadens bredaste sortiment av takfönsterprodukter anpassade för våra klimat. Med Velux takfönster får du avancerad teknik som bygger på mer än 75 år av forskning och produktutveckling.

Nya takfönster – Behöver du hjälp att välja?

Nya takfönsterVåra duktiga projektledare hjälper dig gärna med råd och information i din beslutsprocess. Tveka inte att kontakta din lokala återförsäljare och boka tid för fri konsultation och produktgenomgång.

Klicka på kartan för din region så hittar kontaktuppgifter till NorLux Fönster återförsäljare på din ort eller fyll i kontaktformuläret direkt.

Självfallet erbjuder vi produkter ur hela Velux produktsortiment. Vi har lång och gedigen erfarenhet av byten och installationer av takfönster i alla tänkbara takkonstruktioner.