Fönster

Ett fönster är inte bara ett fönster, det ska passa in i stil och sammanhang samtidigt som det ska ha en hög prestanda och motsvara moderna krav på isolationsförmåga och enkelhet att vårda och underhålla.

testbildNorLux Villa fönster

testbildNTech Passiv fönster

testbildNTech 92 fönster

testbildNorLux Rustik fönster

Välj bland våra olika produktfamiljer för att hitta rätt fönster för din smak och din hustyp. Vårt urval av fönsterprodukter omfattar fönster till radhusvillan, herrgården, k-märkta kulturhus, funkisvillan, fritidshuset och bostadsrätten. Välj träfönster med fasta spröjs för stil och känsla eller välj moderna aluminiumklädda vridfönster eller sidosvängande fönster för underhållsfrihet. Vilken stil eller vilka behov du än har så hittar du rätt fönster för dig i vårt utbud av fönsterprodukter.

Behöver du hjälp med att välja?

Våra duktiga projektledare hjälper dig gärna med råd och information i din beslutsprocess. Tveka inte att kontakta din lokala återförsäljare och boka tid för fri konsultation och produktgenomgång. Klicka på kartan för din region så hittar kontaktuppgifter till NorLux Fönster på din ort.

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och bidrar till en minskad miljöpåverkan.