020 – 28 00 00 info@norluxfonster.se

NorLux Fönster Västra Götaland

Välkommen till NorLux Fönster Västra Götaland. Vi är specialister på fönster och fönsterbyte. Kontakta oss, din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan.

Kontakt:
0733-320 150
info@fonsterbolagethalland.se
fonsterbolagethalland.se

Besök:
Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

Boka ett gratis hembesök genom formuläret

NorLux Fönster Västra Götaland

fönster skåne

Patrik Ferdinandsson

Sälj- och projektledning

Telefon: 0733-320 150

Epost:
patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se

markus

Markus Irdal

Sälj- och projektledning

Telefon: 0733-320 155

Epost: markus.irdal@norluxfonster.se

daniel

Daniel Löfving

Sälj- och projektledning

Telefon: 0736-878550

Epost: daniel.lofving@norluxfonster.se

Besök/Showroom:

Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

Projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning och att ni ska få den bästa tänkbara lösningen efter era behov. Era nya fönster ska vara rätt för er hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi er en strukturerad beslutsprocess inför ditt fönsterbyte. Vi bistår även med fri rådgivning innan, under och efter ditt fönsterbyte och hjälper er med allt inom aktuella regelverk.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör ni en bra och trygg affär. Ni förbättrar husets tekniska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar era energikostnader och som bonus bidrar ni till en minskad miljöpåverkan.

Glöm inte att vår prisgaranti hjälper er att skilja på fönster och fönster.

NorLux fönster i Västra Götaland är experter på att byta fönster och fönster-renovering

Vi hjälper er när ni behöver fönsterrenovering eller fönsterbyte. få 10, 20 och 30 års garanti på era fönster. Vi är experter på fönster, energi och hållbarhet. NorLux är en av Sveriges största leverantörer av fönster där vi finns i nästan hela Sverige.

Boka ett hembesök för fönsterbyte i Västra Götaland

Behöver du byta fönster eller renovera dina fönster i Västra Götaland? Vi på NorLux fönster hjälper er och står alltid till förfogande med kostnadsfri offert, kostnadsfria hembesök och kostnadsfri besiktning. Vi tror på hållbarhet och kvalité över tid.  Vi har arbetat med fönster, grossistverksamhet och återförsäljare sedan 2006. 

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning och att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig i din beslutsprocess inför fönsterbytet. Vi bistår även med råd och synpunkter om vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Läs om vår prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster. Kontakta oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Fönsterbyte i Västra Götaland

Byt fönster med NorLux och få Garanti upp till 30 år. Glöm inte heller att vår prisgaranti även hjälper er att skilja på fönster och fönster. Vårt mål är att ge er som kund en god lösning för miljö, ekonomi och framtid.
Vi arbetar i Västra Götaland och i dess närområde.

Fönsterrenovering i Västra Götaland

Vill du veta mer om fönster? Boka ett kostnadsfritt hembesök i Västra Götaland så återkopplar vi inom kort där vi bokar in ett trevligt hembesök. Kontakta oss.

Verifierad av MonsterInsights