NorLux Fönster Skåne

Behöver du byta fönster erbjuder vi på Norlux Fönster Skåne en lång och gedigen erfarenhet av installation och alla moment i hantverket som hör till. Alla kunder har olika behov. Vår styrka är just att kunna erbjuda lösningar för olika behov, med utgångspunkt i vårt kvalitativa produktsortiment och våra erfarna snickare. Låt oss genomföra ditt fönsterbyte så garanterar vi ett smidigt och väl utfört arbete och marknadens mest kompletta utbud av fönster, dörrar, takfönster, skjutdörrar, uterum, fasadpartier och solavskärmningsprodukter.

Vi har många nöjda kunder som framhåller tre påtagliga förändringar när de bytt till NorLux Fönster. Dessa kan sammanfattas i VarmareTystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade produkter märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. Många upplever även att tidigare störande trafikljud kraftigt reducerats eller helt försvunnit. Slutligen får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

Vi nöjer oss dock inte med detta. För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Att vi bistår dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör av produkter med montage.

En bra lösning är en bra affär

Med nya produkter från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

NorLux Fönster Österlen – Westerbergs Glasmästeri AB

NorLux Fönster Skåne

Säljare/Projektledare
Björn Kronkvist
Tel: 0705-40 60 37
bjorn.kronkvist@norluxfonster.se

NorLux Fönster Skåne Västra – Fönsterbolaget Halland AB

Patrik Ferdinandsson

Patrik Ferdinandsson

Patrik Ferdinandsson
Sälj/projektledare Halland
Tel: 0733-320 150
patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se
Markus Irdal NorLux Fönster Halland

Markus Irdal

Markus Irdal
Sälj/projektledare Halland
Tel: 0733-320 155
markus.irdal@norluxfonster.se
Daniel Löfving NorLux Fönster Halland

Daniel Löfving

Daniel Löfving
Sälj/projektledare Halland
Tel: 0736-878550
daniel.lofving@norluxfonster.se

Fönsterbolaget Halland AB

Se våra produkter

Väljer du oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.