Vi byter gärna dina fönster

Vi på NorLux Fönster har stor erfarenhet av att byta fönster och dörrar. Ska du byta fönster och är intresserad av våra produkter och lösningar kommer vi gärna hem till dig på ett kostnadsfritt besök.

Vi byter dina fönster medan du gör annat

Vi erbjuder en helhetslösning som börjar med att vi träffas och tillsammans går vi förutsättningslöst igenom dina behov. Sedan tar vi hand om måttagning, planering, samordning och installation till ett konkurrenskraftigt och fast pris.

norlux-fonster-utsikt-till-en-battre-framtid

Välisolerade och vackra fönster

Våra produkter håller en hög prestanda i standardutförandet, bl. a får du utan tilläggskostnad U-värde 0,9 W/m2 K (Villa 105 serien), måttanpassning, spaltventil, salningsspår samt flera hundra RAL kulörer att välja på utan kostnadstillägg till aluminiumbeklädnaden.

Boka ett kostnadsfritt hembesök här!

Passa på att läsa på om våra produkter på hemsidan och här kan du också boka ett kostnadsfritt hembesök.

PRATA MED OSS INNAN DU BYTER FÖNSTER

Om det är något du undrar över eller vill prata lite fönster och fönsterlösningar får
du gärna ringa eller mejla direkt till din närmaste NorLux representant som du hittar här

Norlux AB med varumärket Norlux Fönster bildades 2008 i syfte att erbjuda villa och småobjektsmarknaden fönster och dörrar med hög prestanda samt montage och övriga tilläggstjänster på ett sätt som innebär trygghet och mervärde för dig som kund och därigenom bidra till en minskad miljöpåverkan och förbättrad termisk komfort i hus och på arbetsplatser. Sedan starten har bolaget haft en stadig och kraftig tillväxt tack vare nya och nöjda kunder.