Byta fönster med NorLux Fönster

Byta fönster med NorLux Fönster innebär produkter av hög klass, projektledning samt installation av kunniga hantverkare som kan fönster.

Välkommen till NorLux Fönster och våra återförsäljare. Vi är specialiserade på att fönsterbyte. Vi levererar lösningar till både företag och privatpersoner på flera orter i landet. Vi har lång erfarenhet i branschen och mycket god kunskap om fönster och fönsterbyte vilket innebär att vi är experter på det vi gör.
Fönsterbyte – Vi kan givetvis hjälpa dig med mer än att fönsterbytet. Vi utför även inglasning av altan och balkong, byter garageportar, ytterdörrar, installerar aluminiumräcke och takfönster. Utöver det tillhandahåller vi ett komplett utbud av solavskärmningsprodukter som vi måttanpassar och installerar.

Kontakta oss gärna så ser vi över dina behov och kommer med en kostnadsfri offert.

Vi byter dina fönster medan du gör annat

Vi erbjuder en helhetslösning som börjar med att vi träffas och tillsammans går vi förutsättningslöst igenom dina behov. Sedan tar vi hand om måttagning, planering, samordning och installation till ett konkurrenskraftigt och fast pris.

Byta fönster med NorLux Fönster

Välisolerade och vackra fönster

Våra produkter håller en hög prestanda i standardutförandet, bl. a får du U-värde 0,9 W/m2 K (Villa 105 serien), måttanpassning, salningsspår samt flera hundra RAL kulörer att välja på aluminiumbeklädnaden utan kostnadstillägg.

Boka ett kostnadsfritt hembesök här!

Passa på att läsa på om våra produkter på hemsidan och här kan du också boka ett kostnadsfritt hembesök.

Fönsterbyte – Kontakta oss så ser vi över behoven

Om det är något du undrar över eller vill prata lite fönster och fönsterlösningar kontakta din närmaste NorLux Fönster återförsäljare som du hittar här

Norlux AB med varumärket Norlux Fönster bildades 2008 i syfte att erbjuda villa och småobjektsmarknaden fönster och dörrar med hög prestanda samt montage och övriga tilläggstjänster på ett sätt som innebär trygghet och mervärde för dig som kund och därigenom bidra till en minskad miljöpåverkan och förbättrad termisk komfort i hus och på arbetsplatser. Sedan starten har bolaget haft en stadig och kraftig tillväxt tack vare nya och nöjda kunder.

Läs mer om fönster