NorLux Fönster Stockholm

NorLux Fönster Stockholm är din pålitliga partner för högkvalitativa fönsterbyten. Vi är stolta över att vara en av de ledande fönsterbytarna i regionen och erbjuder ett brett utbud av fönster som passar alla behov och önskemål. Våra fönster är tillverkade av högkvalitativa material för maximal energieffektivitet och långvarig hållbarhet. Vi är ständigt engagerade i att utveckla nya tekniker och material för att förbättra våra produkter och tjänster.

Vårt team består av erfarna och kunniga experter som är redo att hjälpa dig genom hela processen, från planering till installation. Vi strävar efter att leverera snabb och pålitlig service med hög kvalitet. Oavsett om du söker efter fönster för ditt hem eller företag kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget.

Vi är specialister på fönster och fönsterbyte och som en lokal återförsäljare av nya fönster och dörrar kan du tryggt anlita oss som utförare. Vi är proffs på det vi gör och har lång erfarenhet i branschen. Vårt fokus är att leverera marknadens bästa produkter och installera dessa på ett fackmässigt sätt.

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Sedan 2006 har NorLux Fönster-återförsäljare installerat många tusentals fönster och dörrar i allt från slott till koja. Vi är din lokala återförsäljare av fönster och dörrar, redo att hjälpa dig med allt från val av produkter till installation. Kontakta oss idag för mer information om våra produkter och tjänster och låt oss hjälpa dig hitta de perfekta fönstren för ditt hem eller företag. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i formuläret nederst på sidan eller kontakta din lokala återförsäljare direkt. 

Välkommen till NorLux Fönster Stockholm.

Kontakt:
0707-66 46 45

anders.sjolander@norluxfonster.se

Besök:
Fönsterbolaget i Stockholm AB
Beckasinvägen 43 b
13144 Nacka

Norlux Fönster Stockholm

Alltid mått- och kundanpassat

NorLux Fönster Stockholm är din partner för att skapa skräddarsydda lösningar för ditt hem eller företag. Vi har byggt vår framgång på vår mångsidighet och förmåga att anpassa oss till dina behov genom måttanpassning och flexibla produktplattformar.

Vi förstår att det kan vara överväldigande att välja fönster till ditt hem, men med NorLux Fönster kan du känna dig trygg. Våra högkvalitativa fönster ger maximal energieffektivitet och hållbarhet, vilket sparar pengar för både dig och miljön.

Vi erbjuder också en professionell och snabb service som du kan lita på. Vårt team av erfarna experter är redo att hjälpa dig genom hela processen, från planering till installation. Vi är stolta över att ha hjälpt många kunder att förvandla sina hem med våra högkvalitativa fönster.

Komplett leverantör med kompetens och service

Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig för ett hembesök. Hembesöket är kostnadsfritt gällande fönsterbyte och/eller andra av våra tjänster. Anlitar du oss så anlitar du din lokala och auktoriserade NorLux Fönster återförsäljare vilket borgar för en trygg affär, gediget genomförande och marknadsledande produkter med bästa prestanda och hög kvalitet.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig finna din lokala återförsäljare.

Boka ett gratis hembesök genom formuläret

Fönsterbolaget i Stockholm AB

NorLux Fönster i Södermanland
Anders Sjölander

Sälj- och projektledning

Besök/Showroom:

Fönsterbolaget i Stockholm AB
Beckasinvägen 43 b
13144 Nacka

Vikten av strukturerad projektledning

Vi vill betona hur viktigt det är med en strukturerad projektledning för att du ska få den bästa lösningen för dina specifika behov när det gäller fönsterbyte. Vi vill också se till att dina nya fönster passar perfekt till din husstil och att glaset och funktionen är på rätt plats.

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen när det gäller ditt fönsterbyte och ger dig fri rådgivning både innan och under processen, samt hjälper dig att följa de aktuella regelverken för fönsterprodukter.

Varmare, finare, tystare fönsterbyte med NorLux Fönster, måttbeställda fönster, boka fönsterbyteMed NorLux Fönster Stockholm gör du en trygg och klok affär genom att förbättra husets termiska komfort, öka inbrottssäkerheten och minska dina energikostnader. Dessutom bidrar du till en minskad miljöpåverkan – vilket är en extra bonus.

Glöm inte vår prisgaranti, som hjälper dig att skilja mellan olika fönsteralternativ. Vi vill att du ska känna dig säker på att du får de bästa fönstren till det bästa priset.

NorLux Fönster Stockholm är experter på fönsterbyte.

Vi vill gärna hjälpa dig med ditt fönsterbyte.

För det första, så kan du få upp till 30 års garanti på dina nya fönster. Dessutom kan du lita på vår samlade erfarenhet inom fönster- och dörrprodukter samt vår långa erfarenhet av professionell installation enligt gällande normer. Det betyder att du kan känna dig trygg och få ett mervärde genom att välja oss.

Slutligen, det allra viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte överträffar dina förväntningar – och det garanterar vi!