NorLux Fönster Skåne

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Välkommen till NorLux Fönster Skåne. I Skåne finns vi i nuläget etablerade inom två distrikt. Skåne Nordväst och Skåne Mitt.

Eftersom vi är specialister på fönster och fönsterbyte och en lokal återförsäljare och utförare är du således trygg med att anlita oss. Vårt fokus är huvudsakligen att leverera marknadens bästa produkter och följaktligen installera dessa på ett fackmässigt sätt. Kontakta därför din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan för att boka hembesök och erhålla en kostnadsfri offert.

Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 allt som allt levererat och installerat många tusentals fönster och dörrar i allt från slott till koja.

 

Boka ett gratis hembesök genom formuläret

NorLux Fönster Skåne Nordväst

fönster skåne

Patrik Ferdinandsson

Sälj- och projektledning

Telefon: 0733-320 150

Epost:
patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se

markus

Markus Irdal

Sälj- och projektledning

Telefon: 0733-320 155

Epost: markus.irdal@norluxfonster.se

daniel

Daniel Löfving

Sälj- och projektledning

Telefon: 0736-878550

Epost: daniel.lofving@norluxfonster.se

NorLux Fönster Skåne, fönster Morup, fönster Örkelljunga, fönster Laholm, fönster Oskarström, fönsterbyte Kungsbacka, fönsterbyte Halmstad, byta fönster Halmstad, fönster Halmstad

Besök:
Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

NorLux Fönster i Skåne är experter på att byta fönster.

Vi hjälper dig med fönsterbytet. Få upp till 30 års garanti på dina nya fönster. Vår långvariga och samlade expertis på fönster- och dörrprodukter samt vår kompetens att installera dessa, ger dig trygghet och mervärde när du anlitar oss. 

Det viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte blir bättre än du tänkt – och det garanterar vi att det blir!

Projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning och att du ska få den bästa tänkbara lösningen efter dina behov. Dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig med en strukturerad beslutsprocess inför ditt fönsterbyte. Vi bistår även med fri rådgivning innan, under och efter ditt fönsterbyte och hjälper dig med allt inom aktuella regelverk.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär. Du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du till en minskad miljöpåverkan.

Glöm inte att vår prisgaranti hjälper dig att skilja på fönster och fönster.

Boka ett hembesök för fönsterbyte i Skåne

Du som bor i Nordvästra Skåne med omnejd och behöver byta dina fönster. Tveka inte att kontakta oss. Vi på NorLux fönster hjälper dig och står alltid till förfogande med kostnadsfri offert och kostnadsfritt hembesök. Vi tror på hållbarhet och kvalité över tid. Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 levererat och installerat många tusentals fönster i allt från slott till koja. 

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning och att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig i din beslutsprocess inför fönsterbytet. Vi bistår även med råd och synpunkter om vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Läs om vår prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster. Kontakta oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Fönsterbyte i Skåne

Byt fönster med NorLux och få Garanti upp till 30 år. Glöm inte heller att vår prisgaranti även hjälper er att skilja på fönster och fönster. Vårt mål är att ge er som kund en god lösning för miljö, ekonomi och framtid.
Vi arbetar i Halland, Skåne och i dess närområde.