NorLux Fönster Halland

Välkommen till NorLux Fönster Halland. Vi är specialister på fönster och fönsterbyte. Kontakta din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan.

patri-ferdinandsson-norlux-fonster-halland
Markus-Irdal-profilbild-hemsida-halvkropp
Daniel-Löfving-annons_brev-halvkropp-229x300

Besöksadress och Showroom

Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

Sälj- och projektledning

Patrik Ferdinandsson

Telefon: 0733-320 150

Mejl: patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se

Markus Irdal

Telefon: 0733-320 155

Mejl: markus.irdal@norluxfonster.se

Daniel Löfving

Telefon: 0736-878550

Mejl: daniel.lofving@norluxfonster.se

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning. Eftersom det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp och som har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Därför bistår vi dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.