020 – 28 00 00 info@norluxfonster.se

NorLux Fönster Halland

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Välkommen till NorLux Fönster Halland. Eftersom vi är specialister på fönster och fönsterbyte och en lokal återförsäljare av nya fönster och dörrar. Det är tryggt att anlita oss som utförare eftersom vi är proffs på det vi gör och har lång erfarenhet i branchen. Vårt fokus är huvudsakligen att leverera marknadens bästa produkter och följaktligen installera dessa på ett fackmässigt sätt. Kontakta därför din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan för att boka hembesök och erhålla en kostnadsfri offert.

Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 allt som allt levererat och installerat många tusentals fönster och dörrar i allt från slott till koja.

Kontakt:

0733-320 150

info@fonsterbolagethalland.se

fonsterbolagethalland.se

Besök:
Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

Boka ett gratis hembesök genom formuläret

Fönsterbolaget Halland AB

fönster skåne

Patrik Ferdinandsson

Sälj- och projektledning

Telefon: 0733-320 150

Epost:
patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se

markus

Markus Irdal

Sälj- och projektledning

Telefon: 0733-320 155

Epost: markus.irdal@norluxfonster.se

daniel

Daniel Löfving

Sälj- och projektledning

Telefon: 0736-878550

Epost: daniel.lofving@norluxfonster.se

Besök/Showroom:

Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

Vikten av strukturerad projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning eftersom vi vill att du ska få den bästa tänkbara lösningen för just dina behov. Dessutom anser vi att dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig med en strukturerad beslutsprocess inför ditt fönsterbyte. Du får bl.a. fri rådgivning innan och under ditt fönsterbyte och vi hjälper dig tillika med allt inom aktuella regelverk för fönsterprodukter.

Viktigt att inse att en bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär eftersom du för det första förbättrar husets termiska komfort, för det andra ökar inbrottssäkerheten samt slutligen minskar dina energikostnader. Utöver det, och som en bonus, bidrar du av dessa skäl även till en minskad miljöpåverkan.

Glöm inte att vår prisgaranti eftersom den hjälper dig att skilja på fönster och fönster.

NorLux Fönster i Halland är bland annat experter på fönsterbyte.

Låt oss av detta skäl hjälpa dig med fönsterbytet. Till att börja med får upp till 30 års garanti på dina nya fönster. Vidare får du vår långvariga och samlade expertis på fönster- och dörrprodukter samt vår långvariga kompetens att installera i enlighet med erfarenhet och byggnormer. Med andra ord erhåller du trygghet och mervärde genom att anlita oss.

Slutligen och för att understryka, det i synnerhet viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte blir bättre än du tänkt – vilket vi garanterar!

Boka ett hembesök för fönsterbyte i Halland, Halmstad

Du som bor i Halland, Halmstad med omnejd och behöver byta dina fönster. Tveka inte att kontakta oss. Vi på NorLux fönster hjälper dig och står alltid till förfogande med kostnadsfri offert och kostnadsfritt hembesök. Vi tror på hållbarhet och kvalité över tid. Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 levererat och installerat många tusentals fönster i allt från slott till koja. 

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning och att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig i din beslutsprocess inför fönsterbytet. Vi bistår även med råd och synpunkter om vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Läs om vår prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster. Kontakta oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Fönsterbyte i Halland, Halmstad

Byt fönster med NorLux och få Garanti upp till 30 år. Glöm inte heller att vår prisgaranti även hjälper er att skilja på fönster och fönster. Vårt mål är att ge er som kund en god lösning för miljö, ekonomi och framtid.
Vi arbetar i Halland, Halmstad och i dess närområde.

Fönsterrenovering i Halland, Halmstad

Vill du veta mer om fönster? Boka ett kostnadsfritt hembesök i Halland, Halmstad så återkopplar vi inom kort där vi bokar in ett trevligt hembesök. Kontakta oss.

Verifierad av MonsterInsights