020 – 28 00 00 info@norluxfonster.se

NorLux Fönster Blekinge

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Välkommen till NorLux Fönster Blekinge. Eftersom vi är specialister på fönster och fönsterbyte och en lokal återförsäljare och utförare är du således trygg med att anlita oss. Vårt fokus är huvudsakligen att leverera marknadens bästa produkter och följaktligen installera dessa på ett fackmässigt sätt. Kontakta därför din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan för att boka hembesök och erhålla en kostnadsfri offert.

Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 allt som allt levererat och installerat många tusentals fönster och dörrar i allt från slott till koja.

Besök:
NorLux Bygg AB
Tennvägen 11 B
37 150 Karlskrona

Kontakt:

0702-229580

eddie.hoffmann@norluxfonster.se

Eddie Hoffmann

Eddie Hoffmann

Sälj- och projektledning

Boka ett gratis hembesök genom formuläret

NX Bygg AB

Eddie Hoffmann

Eddie Hoffmann

Sälj- och projektledning

Team NorLux Blekinge

Team NorLux Blekinge

Kontakt:

Besök/Showroom:

NorLux Bygg AB

Tennvägen 11 B

37 150 Karlskrona

Vikten av strukturerad projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning eftersom vi vill att du ska få den bästa tänkbara lösningen för just dina behov. Dessutom anser vi att dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig med en strukturerad beslutsprocess inför ditt fönsterbyte. Du får bl.a. fri rådgivning innan och under ditt fönsterbyte och vi hjälper dig tillika med allt inom aktuella regelverk för fönsterprodukter.

Viktigt att inse att en bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär eftersom du för det första förbättrar husets termiska komfort, för det andra ökar inbrottssäkerheten samt slutligen minskar dina energikostnader. Utöver det, och som en bonus, bidrar du av dessa skäl även till en minskad miljöpåverkan.

Glöm inte att vår prisgaranti eftersom den hjälper dig att skilja på fönster och fönster.

 

NorLux fönster i Blekinge är bland annat experter på att byta fönster.

Låt oss av detta skäl hjälpa dig med fönsterbytet. Till att börja med får upp till 30 års garanti på dina nya fönster. Vidare får du vår långvariga och samlade expertis på fönster- och dörrprodukter samt vår långvariga kompetens att installera i enlighet med erfarenhet och byggnormer. Med andra ord erhåller du trygghet och mervärde genom att anlita oss.

Slutligen och för att understryka, det i synnerhet viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte blir bättre än du tänkt – vilket vi garanterar!

Verifierad av MonsterInsights