020 – 28 00 00 info@norluxfonster.se

NorLux Fönster Bergslagen

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Välkommen till NorLux Fönster Bergslagen. Eftersom vi är specialister på fönster och fönsterbyte och en lokal återförsäljare och utförare är du således trygg med att anlita oss. Vårt fokus är huvudsakligen att leverera marknadens bästa produkter och följaktligen installera dessa på ett fackmässigt sätt. Kontakta därför din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan för att boka hembesök och erhålla en kostnadsfri offert.

Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 allt som allt levererat och installerat många tusentals fönster och dörrar i allt från slott till koja.

Kontakt:
070-735 22 46

pasi@psl.nu

www.psl.nu

Besök:
PSL Bygg & Montage

Lövparksvägen 9

737 30 Fagersta

Boka ett gratis hembesök genom formuläret

NorLux Bergslagen Personal

Fönsterbyte bergslagen

Pasi Leinonen

Sälj- och projektledning

Kontakt

070-735 22 46

pasi@psl.nu

www.psl.nu

Besök/Showroom

PSL Bygg & Montage

Lövparksvägen 9

737 30 Fagersta

Vikten av strukturerad projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning eftersom vi vill att du ska få den bästa tänkbara lösningen för just dina behov. Dessutom anser vi att dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig med en strukturerad beslutsprocess inför ditt fönsterbyte. Du får bl.a. fri rådgivning innan och under ditt fönsterbyte och vi hjälper dig tillika med allt inom aktuella regelverk för fönsterprodukter.

Viktigt att inse att en bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär eftersom du för det första förbättrar husets termiska komfort, för det andra ökar inbrottssäkerheten samt slutligen minskar dina energikostnader. Utöver det, och som en bonus, bidrar du av dessa skäl även till en minskad miljöpåverkan.

Glöm inte att vår prisgaranti eftersom den hjälper dig att skilja på fönster och fönster.

NorLux Fönster i Bergslagen är bland annat experter på att byta fönster.

Låt oss av detta skäl hjälpa dig med fönsterbytet. Till att börja med får upp till 30 års garanti på dina nya fönster. Vidare får du vår långvariga och samlade expertis på fönster- och dörrprodukter samt vår långvariga kompetens att installera i enlighet med erfarenhet och byggnormer. Med andra ord erhåller du trygghet och mervärde genom att anlita oss.

Slutligen och för att understryka, det i synnerhet viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte blir bättre än du tänkt – vilket vi garanterar!

Boka ett hembesök för fönsterbyte i Bergslagen

Du som bor i Bergslagen och behöver byta dina fönster. Tveka inte att kontakta oss. Vi på NorLux fönster hjälper dig och står alltid till förfogande med kostnadsfri offert och kostnadsfritt hembesök. Vi tror på hållbarhet och kvalité över tid. Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 levererat och installerat många tusentals fönster i allt från slott till koja. 

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning och att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Eftersom vi anser att dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe, bistår vi därför dig i din beslutsprocess inför fönsterbytet. Vi bistår även med råd och synpunkter om vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Läs om vår prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster. Kontakta oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.
Verifierad av MonsterInsights