Spara energi med låga U-värden

Spara energi genom att byta till prisvärda energieffektiva fönster med hög prestanda eftersom du drastiskt minskar husets energiförluster.

Samtidigt får du vackra och lättskötta aluminiumklädda träfönster som tål väder och vind. 

Vi på NorLux Fönster är stolta över att erbjuda högkvalitativa och välisolerade fönster till våra kunder.

Vi vet att energibesparing är viktigt för både miljön och din plånbok, och våra fönster är speciellt utformade för att hjälpa dig att spara energi och pengar.

spara energi med välisolerade fönster, nya fönster sjöbo, omfattning fönster

Garanterat välisolerade fönster

Våra välisolerade fönster fungerar som en barriär mot kall luft under vintermånaderna, vilket minskar behovet av att använda värmesystemet. På sommaren hjälper de till att hålla borta varm luft och solstrålning, vilket minskar behovet av luftkonditionering. Genom att minska ditt behov av uppvärmning och kylning kan du spara energi och reducera dina energikostnader.

Vi erbjuder olika typer av fönster med olika isoleringsnivåer, inklusive dubbel- och trippelglasfönster, samt fönster med argongasfyllning som ger extra isolering. Vi använder också högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att våra fönster är både hållbara och effektiva.

Utöver att hjälpa dig att spara energi, kan våra välisolerade fönster också förbättra ljudisoleringen i ditt hem. Detta gör att du kan njuta av en mer avkopplande och fredlig miljö i ditt hem, utan att störas av ljud från trafik eller grannar.

Komplett leverantör med kompetens och service

Vi på NorLux Fönster är experter på att installera och byta ut fönster i både bostäder och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder också olika fönsterstilar och färgalternativ för att passa dina estetiska preferenser och matcha husets fasad.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig för ett hembesök. Hembesöket är kostnadsfritt gällande fönsterbyte och/eller andra av våra tjänster. Anlitar du oss så anlitar du din lokala och auktoriserade NorLux Fönster återförsäljare vilket borgar för en trygg affär, gediget genomförande och marknadsledande produkter med bästa prestanda och hög kvalitet.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig finna din lokala återförsäljare.

Spara energi genom en klok investering i ditt hem

Genom att välja våra välisolerade fönster kan du göra en klok investering som kommer att spara dig pengar på energikostnader och öka värdet på din fastighet. Kontakta oss på NorLux Fönster idag för att diskutera dina fönsterbehov och få en kostnadsfri offert. Våra kunniga och erfarna tekniker kommer att hjälpa dig att välja de bästa fönsteralternativen som passar just dina behov.

nya fönster Eslöv, nya fönster Lund, fönster Karlskrona, fönster Enköping, fönster Hallstahammar, fönsterbyte Jönköping, fönsterbyte Halmstad, fönster Västerås

Vi går mot ljusare tider.

Även om vi byter fönster året runt så är det givetvis en trevligare upplevelse både för dig och för oss när det är ljusare och varmare utomhus. Om du vill byta dina fönster under sommaren eller tidig höst så är det hög tid att säkra din plats i montagekön! Tveka därför inte att fylla i formuläret och boka ett kostnadsfritt hembesök för fönsterbyte och andra tjänster som NorLux Fönster erbjuder. Du får en skräddarsydd offert utefter dina behov.

Följ oss
© 2024 NorLux AB All Rights Reserved