Solavskärmning från NorLux Fönster

Solavskärmning är ett smart sätt att skydda ditt hem mot solens skadliga strålar, samtidigt som du skapar en behaglig inomhusmiljö.

Hos oss hittar du ett brett utbud av solavskärmning, inklusive markiser, plisséer, rullgardiner, persienner, vertikalmarkiser, terrassmarkiser och fönstermarkiser.

montera fönster, måttanpassade fönster, fönsterleverantör, byta fönster pris, U-värde, bra fönster
solavskärmning, plissé, plisségardin, plisséer

Alltid mått- och kundanpassat

Det många olika alternativ för solavskärmning att välja mellan, inklusive markiser, plisséer, rullgardiner, persienner, vertikalmarkiser, terrassmarkiser och fönstermarkiser.

Genom att investera i solavskärmning skyddar du ditt hem mot skadliga solstrålar och skapar en behaglig inomhusmiljö.

Hos oss hittar du högkvalitativ solavskärmning i olika utföranden och färger, som går att anpassa efter dina specifika behov och önskemål.

Komplett leverantör med kompetens och service

Om du söker efter högkvalitativ solavskärmning till konkurrenskraftiga priser, kan du lita på NorLux Fönster. Vårt omfattande sortiment och vår dedikation till att erbjuda överlägsen kundservice gör oss till det idealiska valet för dig som letar efter solskydd av högsta kvalitet. Ta kontakt med oss idag för att få mer information om våra solskyddsprodukter och hur vi kan hjälpa dig att hitta det perfekta alternativet för dina behov.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig finna din lokala återförsäljare.

Skydda ditt hem

Markis

Våra markiser är tillverkade av högkvalitativt material som tål tuffa klimatförhållanden och starka vindar. Du kan välja mellan olika typer av markiser, som exempelvis terrassmarkiser, fönstermarkiser och vertikalmarkiser. Alla våra markiser går att få i olika färger och utföranden, vilket gör det enkelt att hitta en som passar perfekt till ditt hus och din stil.

För den som vill ha en stilren och praktisk lösning är våra vertikalmarkiser ett utmärkt val av solavskärmning. De är lätta att använda och kan enkelt anpassas efter behov. Våra vertikalmarkiser finns i olika färger och utföranden, och går att få både manuellt och med motor.

Plissé och rullgardin

Om du vill ha mer flexibilitet i solavskärmningen kan du välja våra plisséer och rullgardiner. Dessa går enkelt att anpassa efter behov och ger möjlighet att reglera mängden ljus som släpps in. Våra plisséer och rullgardiner finns i olika färger och utföranden, och går att få både manuellt och med motor.

Persienn

Våra persienner är ett klassiskt val av solavskärmning som är både stilfulla och praktiska. Vi erbjuder ett brett utbud av persienner i olika färger och utföranden, som passar perfekt för både hem och kontor. Våra persienner går att anpassa efter dina önskemål och behov, och kan fås både manuellt och med motor.

Följ oss
© 2024 NorLux AB All Rights Reserved