Fönster Ängelholm

Fönster Ängelholm hittar du hos vår återförsäljare Fönsterbolaget i Halland AB. Genom NorLux Fönster får du tillgång till marknadens bästa produkter och fackmässig installation och hjälper dig utforma din lösning. Utöver fönster kan du välja mellan många olika tillval som solavskärmningsprodukter, kulörer, glasalternativ, säkerhetsglas och ljudreducerande glas.

Vår ambition inom NorLux Fönster är att leverera ett slutresultat som lever upp till kundens förväntningar genom ett utförande som bygger på ett systematiskt arbetssätt.

Erkända varumärken

Vi jobbar enbart med erkända och kvalitativa produkttillverkare och utvecklar ständigt vår produktportfölj. Vår målsättning är att hela tiden kunna erbjuda det bästa som finns på marknaden. I vårt sortiment ingår bland annat: fönster, fönsterdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, skjutdörrar, takfönster, uterum, fasadpartier, takfönster, persienner, plisséer, lamellgardiner och markiser.

Hög kvalitet och bästa prestanda

Väljer du Fönster Ängelholm får du produkter med hög kvalitet och bästa prestanda. Produkterna installeras av yrkeskunniga snickare i en sammanhållen installationsprocess. Du kommer att ha en kontaktperson från tidpunkten för beställning och hela vägen fram tills dess att fönster och dörrar sitter på plats och kontroll efter montage genomförts.

På Villa seriens produktsortiment lämnar vi 30 års garanti mot röta i karm och båge på aluminiumbeklädda träfönster och fönsterdörrar. I träutförande utan aluminiumbeklädnad – 20 års garanti.

NorLux Fönster Ängelholm – Färdigställandeprincip

Leveransen och installationen utför vi i möjligaste mån i enlighet med vår Färdigställandeprincip. Allt för att du ska få trygghet i processen, mervärde och en långsiktigt hållbar lösning. I grunden handlar det således om att skapa säkerhet, trygghet samt ordning och reda på byggplatsen.

Våra lösningar tål att jämföras

Vi erbjuder fönsterprodukter med måttanpassning, kundanpassning och specialtillverkning. Tillsammans finner vi den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål.
Utöver ett brett sortiment av produkter för olika husstilar levererar vi ytterdörrar, takfönster och olika tillval som fönsterbänkar, persienner och plisségardiner. Allt installerat och klart med produkter som har marknadens bästa regntäthet och bästa U-värden. Väljer du till aluminiumbeklädnad kan du välja på flera hundra olika RAL färger utan någon tilläggskostnad.

Produkter, projektledning och installation

Alla kunder har olika behov. Vår styrka är just att kunna erbjuda lösningar för olika behov, med utgångspunkt i vårt kvalitativa produktsortiment och våra erfarna snickare. Låt oss genomföra ditt byte så garanterar vi ett smidigt och väl utfört arbete med en av de bästa produkterna som finns att tillgå på marknaden.

Våra återförsäljare är experter på fönsterbyte

NorLux Fönster Ängelholm återförsäljare är specialiserade på att byta fönster. Tillsammans levererar vi produkter och lösningar till både företag och privatpersoner i stora delar av landet. Vi har lång erfarenhet i branschen och mycket god kunskap om fönster och fönsterbyte vilket innebär att vi är experter på det vi gör. Vi jobbar huvudsakligen med Nordans produktsortiment när det gäller fönster och fönsterdörrar. Eftersom vi av erfarenhet vet att dessa produkter fungerar i vårt klimat och medger oss att leverera den bästa lösningen.

Våra återförsäljare kan givetvis hjälpa dig med mer än att byta fönster. Vårt sortiment omfattar även produkter för inglasning av altan och balkong, byte av garageportar, ytterdörrar, installation av aluminiumräcken och takfönster. Utöver det tillhandahåller vi ett komplett utbud av måttanpassade solavskärmningsprodukter.

Offert med prisgaranti

Det kan vara svårt att jämföra olika offerter. Pris och kvalitet på produkter, omfattningen av arbetet, vad som ingår och vad som inte ingår. För oss är det viktigt att du som kund får möjlighet att jämföra äpplen med äpplen när du planerar fönsterbytet. Därför har vi infört en prisgaranti för att hjälpa dig att hitta rätt nivå och lösning för just dina behov.

Goda skäl att välja NorLux Fönster

Vi vill att du ska få en hög nivå på produkten redan från början så att du som kund inte ska behöva betala extra för olika viktiga tillval för att få produkten så som du vill ha den. Därför ingår nedan utan extra kostnad på produktpriset på alla fönster i Villa serien:

Välj mellan flera hundra olika RAL färger på aluminiumbeklädnaden.
Få fönstret måttanpassat.
U värde 0,9 som standard (0,7 fast fönster)

Prata fönster Halmstad med oss innan du bestämmer dig!

NorLux Fönster Ängelholm – så mycket mer än bara fönster

Med topp klass produkter från Skandinavien, yrkeskunniga snickare samt NorLux Fönsters prisgaranti har du inget att förlora men mycket att vinna när du konsulterar oss för att planera ditt fönsterbyte.

Mycket att tänka på?
Ställ dig frågan vad som är viktigast för dig när du ska byta fönster, takfönster, bygga uterum och altan, installera markiser eller annat solskydd, byta garageport, öppna upp vägg för en skjutdörr eller byta innerdörrar.

Vi vill underlätta för dig i beslutsprocessen och har därför tagit fram en liten mall med råd inför projektet. Oavsett om det gäller ditt fönsterbyte, altanbygge, vinterträdgården, håltagning för skjutdörr eller andra projekt du vill genomföra, kan mallen komma tillhands i ditt förberedelsearbete:
Att tänka på innan du byter fönster – 10 generella råd till dig som funderar på att byta fönster.

Våra återförsäljares projektledare hjälper dig med såväl produkter, projektledning och installation. Tveka därför inte att kontakta din närmaste återförsäljare av NorLux Fönster. Boka ett kostnadsfritt kundbesök och erhåll en offert med fast pris på lösningen ni kommer fram till. Våra återförsäljare är professionella, effektiva och noggranna. Vi är ju specialister på fönster, dörrar och fönsterbyte.

NorLux Fönster ÄngelholmVälkommen till NorLux Fönster Ängelholm. Vi är specialister på fönster och fönsterbyte. Kontakta din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan.

Fönster Ängelholm – Besöksadress och Showroom

Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

Sälj- och projektledning

Patrik Ferdinandsson

Telefon: 0733-320 150

Mejl: patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se

patri-ferdinandsson-norlux-fonster-halland

Markus Irdal

Telefon: 0733-320 155

Mejl: markus.irdal@norluxfonster.se

Markus-Irdal-profilbild-hemsida-halvkropp

Daniel Löfving

Telefon: 0736-878550

Mejl: daniel.lofving@norluxfonster.se

Daniel-Löfving-annons_brev-halvkropp-229x300

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Det som betyder mest för NorLux Fönster är nöjda kunder

Projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning och att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Dina nya fönster ska vara rätt för din hustyp och ha rätt glas och funktion på rätt ställe. Därför bistår vi dig i din beslutsprocess inför fönsterbytet. Vi bistår även med råd och synpunkter om vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk.

NorLux Fönster Ängelholm – En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan.

Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Kontakta oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.