NorLux Fönster Bergslagen

NorLux Fönster Bergslagen är din lokala återförsäljare och installatör av NorLux Fönsters produktsortiment.

Vi byter gärna dina fönster – PSL Nordic AB

NorLux Fönster Bergslagen

Pasi Leinonen
Sälj/projektledare Bergslagen
Tel: 070-735 22 46
pasi@psl.nu

Vi har många nöjda kunder runt om i Bergslagen som framhåller tre påtagliga förändringar efter det att de bytt till NorLux Fönster. Dessa sammanfattas i Varmare, Tystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade fönster märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. Ett fönsterbyte medför även att tidigare störande trafikljud kraftigt reduceras eller helt försvinner. Sist men inte minst får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

Vi framhåller vikten av en noggrann och strukturerad projektledning. Detta eftersom det är viktigt att du får fönster som passar till din hustyp och har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Därför bistår vi dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Bestäm dig för oss som leverantör så ingår allt detta i den projektledning vi tillhandahåller.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss på NorLux Fönster Bergslagen så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Se våra produkter