NorLux Fönster Uppsala

NorLux Fönster Uppsala är en av de ledande fönsterbytarna i regionen och erbjuder högkvalitativa fönster till både privatpersoner och företag. Vi har ett brett utbud av fönster som passar alla behov och önskemål. Våra fönster är tillverkade med högkvalitativa material för maximal energieffektivitet och långvarig hållbarhet. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya tekniker och material för att förbättra våra produkter och tjänster.

NorLux Fönster Uppsala har ett team av erfarna och kunniga experter som är redo att hjälpa dig genom hela processen, från planering till installation. Vi strävar efter att leverera en snabb och pålitlig service med hög kvalitet. Oavsett om du söker efter fönster för ditt hem eller företag kan NorLux Fönster Uppsala erbjuda lösningar som passar dina behov och budget. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för alla dina fönsterbehov.

Kontakta oss idag för mer information om våra produkter och tjänster så hjälper vi dig att hitta de perfekta fönstren för ditt hem eller företag.

Det som betyder mest för oss är nöjda kunder

Vi är specialister på fönster och fönsterbyte och som en lokal återförsäljare av nya fönster och dörrar kan du tryggt anlita oss som utförare eftersom vi är proffs på det vi gör och har lång erfarenhet i branchen. Vårt fokus är att leverera marknadens bästa produkter och installera dessa på ett fackmässigt sätt.

Kontakta din lokala återförsäljare direkt eller fyll i formuläret nederst på sidan för att boka hembesök och erhålla en kostnadsfri offert. Återförsäljare inom NorLux Fönster har sedan 2006 installerat många tusentals fönster och dörrar i allt från slott till koja.

Välkommen till NorLux Fönster Uppsala.

fönster Fagersta, fönsterbyte Fagersta

Nordvästra Uppsala

PSL Bygg och montage
Lövparksvägen 9
37330 Fagersta

Fönster Gävle

Norra Uppsala

Rupit Byggentreprenad AB
Industrivägen 12
811 40 Sandviken

Södra Uppsala

Tamminen Bygg och Montage
Elektrodgatan 1
72137 Västerås

Alltid mått- och kundanpassat

En av de främsta fördelarna med NorLux Fönster är vår mångsidighet. Vi kan anpassa och skräddarsy lösningarna efter dina behov genom måttanpassning och flexibla produktplattformar.

Nya fönster från oss är en lönsam affär för såväl din plånbok som miljön. Kontakta oss så kan vi berätta för dig hur många kilowatt mindre ditt hus släpper ut efter ett fönsterbyte.

Komplett leverantör med kompetens och service

Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig för ett hembesök. Hembesöket är kostnadsfritt gällande fönsterbyte och/eller andra av våra tjänster. Anlitar du oss så anlitar du din lokala och auktoriserade NorLux Fönster återförsäljare vilket borgar för en trygg affär, gediget genomförande och marknadsledande produkter med bästa prestanda och hög kvalitet.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig finna din lokala återförsäljare.

Boka ett gratis hembesök genom formuläret

Återförsäljare av NorLux Fönster i Uppsala

fönster gävleborg

Petri Pöyiki

Norra Uppsala

Telefon: 0707-350810

Epost:
petri.poykio@norluxfonster.se

Pasi

Pasi Leinonen

NordVästra Uppsala

Telefon: 070-735 22 46

Epost:
pasi@psl.nu

NorLux Fönster Södermanland

Johan Tamminen

Södra Uppsala

Telefon: 0734-044557

Epost:
johan@rpbbygg.se

Vikten av strukturerad projektledning

Vi vill betona hur viktigt det är med en strukturerad projektledning för att du ska få den bästa lösningen för dina specifika behov när det gäller fönsterbyte. Vi vill också se till att dina nya fönster passar perfekt till din husstil och att glaset och funktionen är på rätt plats.

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen när det gäller ditt fönsterbyte och ger dig fri rådgivning både innan och under processen, samt hjälper dig att följa de aktuella regelverken för fönsterprodukter.

Varmare, finare, tystare fönsterbyte med NorLux Fönster, måttbeställda fönster, boka fönsterbyteMed NorLux Fönster i Uppsala gör du en trygg och klok affär genom att förbättra husets termiska komfort, öka inbrottssäkerheten och minska dina energikostnader. Dessutom bidrar du till en minskad miljöpåverkan – vilket är en extra bonus.

Glöm inte vår prisgaranti, som hjälper dig att skilja mellan olika fönsteralternativ. Vi vill att du ska känna dig säker på att du får de bästa fönstren till det bästa priset.

NorLux Fönster Uppsala är experter på fönsterbyte.

Vi vill gärna hjälpa dig med ditt fönsterbyte.

För det första, så kan du få upp till 30 års garanti på dina nya fönster. Dessutom kan du lita på vår samlade erfarenhet inom fönster- och dörrprodukter samt vår långa erfarenhet av professionell installation enligt gällande normer. Det betyder att du kan känna dig trygg och få ett mervärde genom att välja oss.

Slutligen, det allra viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte överträffar dina förväntningar – och det garanterar vi!