NorLux Fönster Bergslagen

Fönster av bästa kvalitet

NorLux Fönster Bergslagen är en av de ledande fönsterbytarna i regionen och erbjuder högkvalitativa fönster till både privatpersoner och företag. Vi har ett brett utbud av produkter som passar alla behov och önskemål. Våra fönster är tillverkade med högkvalitativa material för maximal energieffektivitet och långvarig hållbarhet. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya tekniker och material för att förbättra våra produkter och tjänster.

Välkommen till NorLux Fönster Bergslagen!

fönster Fagersta, fönsterbyte Fagersta, markiser Fagersta

PSL Bygg & Montage

Besöksadress och Showroom:
Lövparksvägen 9
73730 Fagersta

https://psl.nu/

Pasi
Pasi Leinonen

Sälj- och projektledning

070-735 22 46
pasi@psl.nu

Utförare med kompetens och erfarenhet

NorLux Fönster Bergslagen har ett team av erfarna och kunniga experter som är redo att hjälpa dig genom hela processen, från planering till installation. Vi strävar efter att leverera en snabb och pålitlig service med hög kvalitet. Oavsett om du söker efter fönster för ditt hem eller företag kan vi erbjuda lösningar som passar dina behov och budget. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för alla dina fönsterbehov.

Alltid mått- och kundanpassat

En av de främsta fördelarna med oss är vår mångsidighet. Vi kan anpassa och skräddarsy lösningarna efter dina behov genom måttanpassning och flexibla produktplattformar.

Nya fönster från oss är en lönsam affär för såväl din plånbok som miljön. Kontakta oss så kan vi berätta för dig hur många kilowatt mindre ditt hus släpper ut efter ett fönsterbyte.

Komplett leverantör med kompetens och service

Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig för ett hembesök. Hembesöket är kostnadsfritt gällande fönsterbyte och/eller andra av våra tjänster. Anlitar du oss så anlitar du din lokala och auktoriserade NorLux Fönster återförsäljare vilket borgar för en trygg affär, gediget genomförande och marknadsledande produkter med bästa prestanda och hög kvalitet.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig finna din lokala återförsäljare.

Boka ett gratis hembesök genom formuläret
Varmare, finare, tystare fönsterbyte med NorLux Fönster, måttbeställda fönster, boka fönsterbyte, u-värde, prisvärda fönster, NorLux Fön
Vikten av strukturerad projektledning

Vi vill betona hur viktigt det är med en strukturerad projektledning för att du ska få den bästa lösningen för dina specifika behov när det gäller fönsterbyte. Vi vill också se till att dina nya fönster passar perfekt till din husstil och att glaset och funktionen är på rätt plats.

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen när det gäller ditt fönsterbyte och ger dig fri rådgivning både innan och under processen, samt hjälper dig att följa de aktuella regelverken för fönsterprodukter.

Glöm inte vår prisgaranti, som hjälper dig att skilja mellan olika alternativ. Vi vill att du ska känna dig säker på att du får de bästa fönstren till det bästa priset.

NorLux Fönster Bergslagen är experter på fönsterbyte.

Vi vill gärna hjälpa dig med ditt fönsterbyte.

För det första, så kan du få upp till 30 års garanti på dina nya fönster. Dessutom kan du lita på vår samlade erfarenhet inom fönster- och dörrprodukter samt vår långa erfarenhet av professionell installation enligt gällande normer. Det betyder att du kan känna dig trygg och få ett mervärde genom att välja oss.

Slutligen, det allra viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte överträffar dina förväntningar – och det garanterar vi!