Byta fönster Halmstad? - Anlita NorLux Fönster

Byta fönster Halmstad gör du genom att anlita NorLux Fönster Halland. Fyll i formuläret nedan och boka ett gratis hembesök.

Du spara nämligen energi genom att byta till prisvärda energieffektiva fönster med hög prestanda. Detta eftersom du drastiskt minskar husets energiförluster.

Samtidigt får du vackra och lättskötta aluminiumklädda träfönster som tål väder och vind. 

Våra fönster och dörrar är byggda för vårt Nordiska klimat och installeras av erfarna auktoriserade NorLux Fönster återförsäljare.

Byta fönster med NorLux Fönster, bästa fönster, fönster Örebro, fönsterleverantör, boka hembesök fönsterbyte, fönster Helsingborg, fönster Ängelholm

Alltid mått- och kundanpassat

En av de främsta fördelarna med NorLux Fönster är vår mångsidighet. Vi kan anpassa och skräddarsy lösningarna efter dina behov genom måttanpassning och flexibla produktplattformar.

Nya fönster från oss är en lönsam affär för såväl din plånbok som miljön. Kontakta oss så kan vi berätta för dig hur många kilowatt mindre ditt hus släpper ut efter ett fönsterbyte.

Komplett leverantör med kompetens och service

Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig för ett hembesök. Hembesöket är kostnadsfritt gällande fönsterbyte och/eller andra av våra tjänster. Anlitar du oss så anlitar du din lokala och auktoriserade NorLux Fönster återförsäljare vilket borgar för en trygg affär, gediget genomförande och marknadsledande produkter med bästa prestanda och hög kvalitet.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig finna din lokala återförsäljare.

Auktoriserad NorLux Fönster återförsäljare

Fönsterbolaget Halland AB
Industrivägen 21
30241 Halmstad

Patrik Ferdinandsson

0733-320 150

patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se

Markus Irdal

0733-320 155 

markus.irdal@norluxfonster.se

Fönster av bästa kvalitet

Fönster utgör en viktig byggkomponent i huset. Därför erbjuder vi måttanpassade fönsterprodukter med upp till 30-års garanti på aluklädda träfönster. 

Med nya fönster från oss gör du en bra och trygg affär eftersom du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader. Utöver det bidrar dina nya energieffektiva fönsterprodukter till en minskad miljöpåverkan.

Det viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte blir bättre än du tänkt – och det garanterar vi nämligen att det blir!

Fönster med bästa prestanda

Våra fönsterprodukter är designade och testade för att uppfylla och överträffa Svensk standard för prestanda. Eftersom låga U-värden gör det möjligt att utforma stora glasytor utan att påverkas av energiförluster kan större ljusöppningar skapas i fasaden. Med större ljusöppningar kan du släppa in mer ljus. Ljus och ventilation främjar välbefinnandet och en bra boendemiljö. Våra fönster och dörrar är byggda för att tåla påverkan av vädrets makter och bibehåller därför sin funktion över många år framåt.

Låga U-värden

Därför erbjuder vi en komplett och prisvärd produktplattform med aluminiumklädda träfönster för alla byggnader med u-värden ner till 0,6 W/m2K. Med låga U-värden kommer du således inte att märka av kalldrag och följaktligen kan du placera möblerna nära fönstren och njuta av utsikten ännu mer.

Kvalitet ska löna sig

För en husägare är ett fönsterbyte en relativt stor investering och dina nya fönster ska tillika fungera i fastighetens klimatskal lång tid framöver. När det är dags för ett fönsterbyte behöver du därför ta hänsyn till bl.a. prestanda, funktion och estetik.

Eftersom kvalitet alltid lönar sig i längden rekommenderar vi därför att du nogsamt definierar och ställer upp de kriterier och krav som är viktiga för dig när du ska välja fönster och utförare.

Våra duktiga projektledare hjälper dig därför gärna med råd och information i din beslutsprocess.

nya fönster Eslöv, nya fönster Lund, fönster Karlskrona, fönster Enköping, fönster Hallstahammar, fönsterbyte Jönköping, fönsterbyte Halmstad, fönster Västerås

Vi går mot ljusare tider.

Även om vi byter fönster året runt så är det givetvis en trevligare upplevelse både för dig och för oss när det är ljusare och varmare utomhus. Om du vill byta dina fönster under sommaren eller tidig höst så är det hög tid att säkra din plats i montagekön! Tveka därför inte att fylla i formuläret och boka ett kostnadsfritt hembesök för fönsterbyte och andra tjänster som NorLux Fönster erbjuder. Du får en skräddarsydd offert utefter dina behov.

Byta fönster Halmstad? – Anlita  NorLux Fönster Halland

Följ oss
© 2023 NorLux AB All Rights Reserved