Omfattning fönster - välj mantlad MDF

Fördelar med mantlad MDF

Att välja rätt omfattning för dina fönster är avgörande för att ge ditt hem en fin finish och för att optimera dess funktionalitet. När du väljer omfattningar för dina fönster bör du överväga olika alternativ, inklusive foder och smygar som är gjorda av trä, MDF och mantlad MDF.

Av de tre alternativen är mantlad MDF det mest fördelaktiga valet. Mantlad MDF är gjord av medium density fiberboard (MDF), ett material som är känt för sin hållbarhet och enkelhet att underhålla.

En annan fördel med mantlad MDF är dess mångsidighet. Mantlad MDF kan anpassas för att passa alla stilar av heminredning, från modern till klassisk.

För att integrera smygarna i karmen och uppnå en mer sömlös finish kan du använda dig av salningsspår. Salningsspår är en fördjupning på insidan av karmen som skapar en naturlig plats för smygarna att fästas. Detta gör att smygar och karmar smälter samman och ger en mer enhetlig finish.

Med ett salningsspår i karmens bottenstycke kan även en fönsterbräda integreras snyggt och stilrent.

Omfattning fönster invändigt

omfattning fönsterSammanfattningsvis är mantlad MDF ett utmärkt val när du letar efter omfattningar för dina fönster. Dess hållbarhet, enkelhet att underhålla och anpassningsbarhet gör det till ett utmärkt val för alla hemstilar. Att använda salningsspår för att integrera smygar i karmarna ger en sömlös finish och förbättrar estetiken ytterligare. Så välj mantlad MDF för att ge dina fönster den omfattning som de förtjänar.

Alltid mått- och kundanpassat

En av de främsta fördelarna med NorLux Fönster är vår mångsidighet. Vi kan anpassa och skräddarsy lösningarna efter dina behov genom måttanpassning och flexibla produktplattformar. Att skräddarsy rätt omfattning fönster är en således en del i vårt uppdrag att leverera kundanpassade lösningar. 

Nya fönster från oss är en lönsam affär för såväl din plånbok som miljön. Kontakta oss så kan vi berätta för dig hur många kilowatt mindre ditt hus släpper ut efter ett fönsterbyte.

Komplett leverantör med kompetens och service

Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig för ett hembesök. Hembesöket är kostnadsfritt gällande fönsterbyte och/eller andra av våra tjänster. Anlitar du oss så anlitar du din lokala och auktoriserade NorLux Fönster återförsäljare vilket borgar för en trygg affär, gediget genomförande och marknadsledande produkter med bästa prestanda och hög kvalitet.

Omfattning fönster är vår profession så vi kan hjälpa dig välja rätt lösning för just dina fönster.önster från NorLux fönster.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig finna din lokala återförsäljare.

Följ oss
© 2024 NorLux AB All Rights Reserved