NorLux Fönsters produkter

Anpassade för just dina behov

NorLux Fönsters produkter omfattar ett brett utbud av högkvalitativa produkter inom fönster, skjutdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, takfönster, uterum och vinterträdgårdar. Vi erbjuder även persienner, plisséer, lamellgardiner, rullgardiner, myggbågar och markiser. Produkterna levererar vi komplett med installation, utfört av erfarna snickare med kunskap om produkterna.

Av bästa kvalitet är vårt signum

NorLux Fönsters produkterVåra fönster och dörrar finns i utföranden från vakuumimpregnerade träfönster med vackert och hållbar ytbehandling till nya NTech passiv; ett extremt energieffektivt inåtgående fönster, som genom ny teknik erhåller så lågt u-värde som 0,7 W/m²K på hela konstruktionen. Utöver detta finner du även vackra ytterdörrar och innerdörrar, gedigna skjutdörrar och prisvärda takfönster samt olika tillval som integrerad fönsterbräda, persienner och myggbågar.

Dina behov styr vår leverans

Aluminiumbeklädnad som tillval bidrar till att ytterligare förlänga fönstrens hållbarhet och förenklar det utvändiga underhållet i form av mindre arbete och lägre underhållskostnad. Du kan välja mellan flera hundra olika RAL färger utan tilläggskostnad. Om du önskar måttanpassning, spaltventil och salningsspår så ingår det utan tilläggskostnad i Villa seriens produktsortiment.

Passa även på att byta din ytterdörr när du ändå har snickare på plats. Vi har många fina och inbrottssäkra ytterdörrar att välja mellan. En ytterdörr ska fånga besökarens blick på ett naturligt sätt och visa var ingången till huset är. Den ska säga – ”Här går du in, Välkommen hem till oss!” Tänk på att välja ytterdörr med omsorg. Den ska tåla påfrestningar från väder och vind samt all upprepad öppning och stängning som sker vid husets entré när folk går in och ut. Detta ska den tåla i många år.

Har du tröttnat på det gamla vardagsrumspartiet? En idé är att öppna upp hela sektionen och sätta in en skjutdörr i stället. På så vis får du in mer ljus och öppnar upp mellan ute och inne vackra och varma dagar. När det blir kallt stänger du igen och de välisolerade glasen håller värmen inne och kylan ute. Men du har fortfarande känslan av att gränsen mellan ute och inne suddats ut.

Väljer du NorLux fönsters produkter och installation kan du vara trygg med leveransen, färdigställandet och prestandan.

Fönster och dörrar för bästa miljöval

Aluminiumklädda träfönster i 3-glasutförande med dubbla emissionsskikt och argongas uppvisar betydande besparingar i både underhåll och energiförluster över sin livscykel samtidigt som de genererar en relativt låg miljöbelastning vid produktion. Konstruktionen med utanpåliggande aluminiumbeklädnad medför en lång hållbarhet och litet underhållsbehov vilket påverkar totalkostnaderna över tiden och uppväger eventuella skillnader i kapitalkostnader vid investeringstillfället.

Var prismedveten – Fönster med lågt U-värde är billigare i längden än fönster med högt U-värde. Välj därför produkter med så lågt U-värde som möjligt. Det tjänar både du och miljön på.

Fönster – Fönsterdörrar – Skjutdörrar – Ytterdörrar – Takfönster