Takönster Huskvarna

Takfönster Huskvarna hittar du hos oss, NorLux Fönster ÅF/distrikt Höglandet. Välkommen till din lokala fönsterbytare. Vi är experter på takfönster

Vi byter gärna dina fönster

Vi är specialiserade på att byta fönster. Vi levererar lösningar till både företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet i branschen och mycket god kunskap om fönster och fönsterbyte vilket innebär att vi är experter på det vi gör. Vi jobbar huvudsakligen med Nordans produktsortiment när det gäller fönster och fönsterdörrar. Eftersom vi av erfarenhet vet att dessa produkter fungerar i havsnära klimat och medger oss att leverera den bästa lösningen.

Behöver du byta fönster erbjuder vi på Norlux Fönster Höglandet en lång och gedigen erfarenhet av installation och alla moment i hantverket som hör till. Alla kunder har olika behov. Vår styrka är just att kunna erbjuda lösningar för olika behov, med utgångspunkt i vårt kvalitativa produktsortiment och våra erfarna snickare. Låt oss genomföra ditt fönsterbyte så garanterar vi ett smidigt och väl utfört arbete och marknadens mest kompletta utbud av fönster, dörrar, takfönster, skjutdörrar, uterum, fasadpartier och solavskärmningsprodukter.

Höglandets Markis & Persienn – HULEMA AB – din lokala NorLux Fönster återförsäljare

Behöver du byta fönster erbjuder vi på Norlux Fönster ÅF/distrikt Höglandet en lång och gedigen erfarenhet av installation och alla moment i hantverket som hör till. Alla kunder har olika behov. Vår styrka är just att kunna erbjuda lösningar för olika behov, med utgångspunkt i vårt kvalitativa produktsortiment och våra erfarna snickare. Låt oss genomföra ditt fönsterbyte så garanterar vi ett smidigt och väl utfört arbete och marknadens mest kompletta utbud av fönster, dörrar, takfönster, skjutdörrar, uterum, fasadpartier och solavskärmningsprodukter.

Pär Grönqvist
Sälj/projektledare
Tel: 0705-853685
pg@hoglandetsmarkis.nu
Roger Blom
Montageledare
Tel: 0736-790538
roger@sgrab.se

Nöjd kund

Takfönster Huskvarna
Takfönster Huskvarna – Vi har många nöjda kunder i Huskvarna som alla framhåller tre påtagliga förändringar efter fönsterbyte med NorLux Fönster. Det blev Varmare, Tystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade fönster märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. De flesta upplever även en kraftigt reducering av tidigare störande trafikljud. Slutligen får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

Vi nöjer oss dock inte med detta. För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Att vi bistår dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör av produkter med montage.

Söker du takfönster Huskvarna?

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Se våra produkter

Väljer du NorLux Fönster Höglandet får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.