NorLux Fönster Västra Götaland

NorLux Fönster Göteborg

Vi byter gärna dina fönster- Fönsterbolaget Halland AB

Patrik Ferdinandsson

Patrik Ferdinandsson

Patrik Ferdinandsson
Sälj/projektledare Halland
Tel: 0733-320 150
patrik.ferdinandsson@norluxfonster.se
Markus Irdal NorLux Fönster Halland

Markus Irdal

Markus Irdal
Sälj/projektledare Halland
Tel: 0733-320 155
markus.irdal@norluxfonster.se
Daniel Löfving NorLux Fönster Halland

Daniel Löfving

Daniel Löfving
Sälj/projektledare Halland
Tel: 0736-878550
daniel.lofving@norluxfonster.se

Vi har många nöjda kunder runt om i Västra Götaland som framhåller tre påtagliga förändringar efter det att de bytt till NorLux Fönster. Dessa kan sammanfattas i Varmare, Tystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade fönster märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. Många upplever även att tidigare störande trafikljud kraftigt reducerats eller helt försvunnit. Slutligen får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

Vi nöjer oss dock inte med detta. För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Att vi bistår dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Se våra produkter