NorLux Fönster Uppsala

Uppsala Norra

Rupit Ventilation och Byggservice AB

Petri-Poykio---NorLux-Gavleborg
Säljare/Projektledare
Petri Pöykiö
Tel: 0707-350810
petri.poykio@norluxfonster.se

Uppsala Södra

RPB Byggservice Nordic Aktiebolag

NorLux Fönster Västmanland

Stefan Nordlander

Stefan Nordlander
Sälj/projektledare
Tel: 070-8832999
stefan@rpbbygg.se
NorLux Fönster Västmanland

Johan Tamminen

Johan Tamminen
Sälj/projektledare
Tel: 0734-044557 / vxl 021-470 98 00
johan@rpgbygg.se

Vi har många nöjda kunder runt om i Uppsala som framhåller tre påtagliga förändringar efter det att de bytt till NorLux Fönster. Dessa kan sammanfattas i Varmare, Tystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade fönster märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. Många upplever även att tidigare störande trafikljud kraftigt reducerats eller helt försvunnit. Slutligen får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

Vi nöjer oss dock inte med detta. För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Att vi bistår dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss på NorLux Fönster Uppsala så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Se våra produkter