Velux takfönster Karlskrona

Velux takfönster Karlskrona hittar du hos din lokala fönsterbytare. Välkommen till NorLux Fönster Blekinge.

Vi byter gärna dina takfönster

Velux certifierad montör

Funderar du på takfönsterbyte eller håltagning för installation av takfönster, ljustunnel rekommenderar vi Velux produktsortiment. Vi på Norlux Fönster Blekinge är Velux certifierade montörer. För dig som kund innebär det att du kan vara trygg med vår kompetens kring såväl takfönsterprodukterna som installationsförfarandet. Besök oss gärna på Tennvägen 11 A i Karlskrona om du vill se hur ett pivåhängt Integra fungerar.
Velux takfönster

Vi är experter på fönsterbyte
Vi är specialiserade på att byta fönster. Vi levererar lösningar till både företag och privatpersoner i hela länet. Vi har lång erfarenhet i branschen och mycket god kunskap om fönster och fönsterbyte vilket innebär att vi är experter på det vi gör. Vi jobbar huvudsakligen med Nordans produktsortiment när det gäller fönster och fönsterdörrar. Eftersom vi av erfarenhet vet att dessa produkter fungerar i vårt klimat och medger oss att leverera den bästa lösningen.

Velux takfönster Karlskrona – Vi kan givetvis hjälpa dig med mer än att byta takfönsterfönster. Vi utför även traditionella fönsterbyten, inglasning av altan och balkong, byter garageportar, ytterdörrar och installerar aluminiumräcke. Utöver det tillhandahåller vi ett komplett utbud av solavskärmningsprodukter som vi måttanpassar och installerar.

Kontakta oss gärna så ser vi över dina behov och kommer med en kostnadsfri offert.

Vill du veta vad vi kan göra för dig? Tveka inte att kontakta oss idag!

Velux takfönster Karlskrona

Eddie Hoffmann

Säljare/Projektledare
Eddie Hoffmann
0702-22 95 80
eddie.hoffmann@norlux.se
Vi är måna om våra kunder. Våra ledord i utförandet är professionell, effektiv och noggrann. Vi är nöjda när våra kunder är nöjda och strävar alltid efter att utföra den bästa lösningen för kunden. En nöjd kund är den bästa marknadsföringen vi kan få.

Nöjd kund

Vi har många nöjda kunder som alla framhåller tre påtagliga förändringar efter fönsterbyte med oss. Det blev Varmare, Tystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade fönster märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. De flesta upplever även en kraftigt reducering av tidigare störande trafikljud. Slutligen får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

Vi nöjer oss dock inte med detta. För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Att vi bistår dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör av produkter med montage.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Se vårt produktutbud av takfönsterprodukter