Norlux Fönster Blekinge

Välkommen till NorLux Fönster Blekinge. Vi är specialister på fönster och fönsterbyte.

Byta fönster i Blekinge

Fönster Blekinge

Skärgårdsfönster

Behöver du byta fönster erbjuder vi på Norlux Fönster Blekinge en lång och gedigen erfarenhet av installation och alla moment i hantverket som hör till. Alla kunder har olika behov. Vår styrka är just att kunna erbjuda lösningar för olika behov, med utgångspunkt i vårt kvalitativa produktsortiment och våra erfarna snickare. Låt oss genomföra ditt fönsterbyte så garanterar vi ett smidigt och väl utfört arbete och marknadens mest kompletta utbud av fönster, dörrar, takfönster, skjutdörrar, uterum, fasadpartier och solavskärmningsprodukter.

Nöjd kund

Vi har många nöjda kunder i Blekinge som alla framhåller tre påtagliga förändringar efter fönsterbyte med NorLux Fönster. Det blev Varmare, Tystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade fönster märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. De flesta upplever även en kraftigt reducering av tidigare störande trafikljud. Slutligen får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

Vi nöjer oss dock inte med detta. För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Att vi bistår dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör av produkter med montage.

En bra lösning är en bra affär

Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

NorLux Fönster Blekinge

Eddie Hoffmann

Säljare/Projektledare
Eddie Hoffmann
0702-22 95 80
eddie.hoffmann@norlux.se

Se våra produkter

Velux certifierad montör

Funderar du på takfönsterbyte eller håltagning för installation av takfönster, ljustunnel rekommenderar vi Velux produktsortiment. Vi på Norlux Fönster Blekinge är Velux certifierade montörer. För dig som kund innebär det att du kan vara trygg med vår kompetens kring såväl takfönsterprodukterna som installationsförfarandet. Besök oss gärna på Tennvägen 11 A i Karlskrona om du vill se hur ett pivåhängt Integra fungerar.
Velux takfönster

Referensbilder fönster – Karlskrona