Byta fönster Hedemora

Byta fönster Hedemora – Välkommen till NorLux Fönster Bergslagen.

Vi byter gärna dina fönster

Hängivna experter på fönsterbyte eftersom vi gillar fönster.
Vi är specialiserade på att byta fönster och levererar lösningar till både företag och privatpersoner. Eftersom vi har lång erfarenhet i branschen och mycket god kunskap om fönster och fönsterbyte håller vi en hög kompetensnivå inom organisationen. Huvudsakligen jobbar vi med Nordans produktsortiment när det gäller fönster och fönsterdörrar. Eftersom vi av erfarenhet vet att dessa produkter fungerar i havsnära klimat och medger oss att leverera den bästa lösningen.

PSL Nordic AB

Byta fönster Hedemora

Pasi Leinonen

Behöver du byta fönster erbjuder vi på Norlux Fönster Bergslagen en lång och gedigen erfarenhet av installation och alla moment i hantverket som hör till. Alla kunder har olika behov. Vår styrka är just att kunna erbjuda lösningar för olika behov, med utgångspunkt i vårt kvalitativa produktsortiment och våra erfarna snickare. Låt oss genomföra ditt fönsterbyte så garanterar vi ett smidigt och väl utfört arbete och marknadens mest kompletta utbud av fönster, dörrar, takfönster, skjutdörrar, uterum, fasadpartier och solavskärmningsprodukter.

Säljare/Projektledare
Pasi Leinonen
Tel: 070-735 22 46
pasi@psl.nu

 

PSL Nordic AB

Nöjd kund

Våra åtaganden omfattar fönsterbyte hos många nöjda kunder i Hedemora som alla framhåller tre påtagliga förändringar efter fönsterbyte med NorLux Fönster. Det blev Varmare, Tystare och Finare. De som bytt till våra välisolerade fönster märker en tydlig förbättring av luft och temperatur i hela huset. De flesta upplever även en kraftigt reducering av tidigare störande trafikljud. Slutligen får våra snickare en eloge för snyggt utfört arbete, ordning och reda och professionellt bemötande.

Projektledning

För oss är det även viktigt att du får fönster som passar till din hustyp. Att du har rätt glas och fönstertyp på rätt ställe för rätt ändamål. Att vi bistår dina önskemål med vad du vill göra och uppnå med fönsterbytet men att vi även är tydliga med vad du kan och får göra inom ramen för aktuella regelverk. Allt för att du ska få bästa tänkbara lösning för ditt hus och dina behov. Allt detta ingår i den projektledning som aktiveras när du bestämt dig för oss som leverantör av produkter med montage.

En bra lösning är en bra affär

Ska du byta fönster Hedemora? Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra och trygg affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och som bonus bidrar du även till en minskad miljöpåverkan. Ring eller mejla mig om du vill prata lösningar eller varför inte boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret. Glöm inte att vi har en prisgaranti som hjälper dig skilja på fönster och fönster.

Väljer du oss så får du marknadens mest kompletta leverantör av fönster, dörrar, skjutdörrar, uterum, takfönster och solavskärmningsprodukter.

Se våra produkter