Det är vi som gör jobbet

Klicka på kartan och din region för att komma till din lokala NorLux återförsäljare och utförare.

Produkter av bästa kvalitet och yrkeskunniga snickare.

NorLux Fönster erbjuder ett brett produktutbud av topp klass produkter från Skandinavien. Fönster- och dörrprodukter som är anpassade för vårt klimat och för olika hustyper i vårt avlånga land. Produkter som monteras av yrkeskunniga snickare som med lång erfarenhet av fönster- och dörrmontage i allmänhet och NorLux Fönsters produktutbud i synnerhet. Allt detta tillsammans med vår prisgaranti borgar för att vi kan erbjuda en av marknadens mest konkurrenskraftiga lösningar vid fönsterbyte.

NorLux återförsäljare är specialister på fönster.

Våra samarbetspartners har lång och gedigen erfarenhet av fönster och dörrinstallation och alla moment i hantverket som hör till. Du har inget att förlora på att prata fönster och montage med oss när du planerar ditt fönsterbyte, men du har mycket att vinna när du väljer oss. Med nya fönster från NorLux Fönster gör du en bra affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och bidrar till en minskad miljöpåverkan.

Ring och prata lösningar med våra duktiga projektledare eller boka ett gratis hembesök utan köptvång, direkt i bokningsformuläret.

Hitta din närmaste NorLux återförsäljare