Flera faktorer påverkar slutpriset

Vad kostar fönsterbyte? Kostnad för fönsterbyte påverkas av flera faktorer. Produktpriset baseras på vilken fönstermodell och prestandanivå du väljer. Utöver det påverkas priset av storlekarna i just din omfattning, de tillval du gör avseende glas, färg spröjs samt antalet enheter i lösningen. Installationskostnaderna påverkas av de aktuella förutsättningarna i husets vägg- och takliv samt logistiken kring objektet.

Vad kostar fönsterbyteFast pris på fönsterbytet

För att få fram ett relevant kalkylerat fast pris behöver vi därför göra ett hembesök hos dig. Då kan vi bedöma installationsförutsättningarna, omfattningen samt landa i den produktlösning som du önskar och som passar bäst för dina behov.

Boka hembesök

Första steget blir att du bokar ett hembesök med din närmaste lokala NorLux Fönster återförsäljare. En projektledare besöker dig och tillsammans mäter ni, diskuterar lösningar samt fastställer produkt och prestandanivå. Därefter får du en offert till fast pris på den omfattning ni kommit överens om. Offerten kan du sedan i lugn och ro ta ställning till. Offerten har i regel en giltighetstid på 1 månad.

Prisgaranti

Många fönsterprodukter kan vid en första anblick synas likvärdiga men efter lite granskning och faktakontroll kan det visa sig att kvalitetsnivåerna skiftar och det saknas önskvärda funktioner i både produkterna och den offererade lösningen. Vi på NorLux Fönster har därför infört vår prisgaranti, just i syfte att du som kund ska kunna jämföra äpplen med äpplen mellan vår offert och andras offerter gällande produktnivå, arbetsomfattning samt ingående material i lösningens omfattning.
Prisgarantin innebär följande:
Har du fått ett lägre prisförslag från en annan leverantör på samma produkter, montage och kvalitet (U-värde, vind och vattentäthet, träkvalitet) som vår offert så matchar vi priset mot uppvisande av offertunderlag.

Produktgarantier

På våra aluminiumklädda fönster i NorLux Villa serien lämnar vi 30 års garanti mot röta i karm och båge.

Helhetslösning

Väljer du NorLux Fönster levererar vi hela omfattningen med projektledning, produkter med omfattande garantier, installation, montagematerial, fönsterbleck, foder och lister. Samt om du så önskar även byggstädning.
Tveka inte att kontakta din närmaste lokala NorLux Fönster återförsäljare för fri offert.

Vad kostar fönsterbyte?

Påverkas av produkttyp, produktnivå, antal enheter, storleken på enheterna, tillval; spröjs, färg, lås, glasval. Påverkas även av förutsättningarna på byggplatsen, husets och väggarnas beskaffenhet samt vid byte eller installation av takfönster även takets beskaffenhet.

Läs mer om våra fönster och dörrar

Läs mer om vår prisgaranti