Fönsterbyte

Fönsterbyte med oss gör skillnad eftersom vi tillför ditt hus mervärde och hjälper dig med lösningarna. Kontakta därför din lokala återförsäljare av NorLux Fönster och få en offert med fast pris på omfattningen.

Fönster är inte bara en byggprodukt

Fönsterbyte

Nya fönster på skärgårdshus

Fönsterbyte – Dina fönster ska passa i stil och sammanhang och samtidigt ha en hög prestanda, motsvara moderna krav på isolationsförmåga och kunna vårdas och underhållas på ett enkelt sätt.

Välj bland våra olika produktfamiljer och hitta rätt fönster för din smak och hustyp. Eftersom vi erbjuder fönster till radhusvillan, herrgården, k-märkta hus, funkisvillan, fritidshuset och bostadsrätten kan vi tillgodose de flesta kundernas önskemål. Välj träfönster med fasta spröjs för stil och känsla eller moderna aluminiumklädda vrid- och  sidosvängande fönster.

Vilken stil eller vilka behov du än har så hittar du rätt modell och funktion i vårt utbud av fönsterprodukter för ditt fönsterbyte.

Fönster med måttanpassning är vår standard

När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för måtten eftersom vi måttanpassar för husets förutsättningar i stället för att anpassa huset till standardmått. Vårt standardmått är kundens mått.

Behöver du hjälp med att välja?

Våra duktiga projektledare hjälper dig gärna med råd och information i din beslutsprocess. Tveka inte att kontakta din lokala återförsäljare och boka tid för fri konsultation och produktgenomgång.

Önskar du offert på ditt fönsterbyte klickar du bara på kartan för din region och får upp kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare på din ort eller fyll i kontaktformuläret direkt här på sidan.

Att byta fönster innebär en bra affär eftersom du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och bidrar till en minskad miljöpåverkan.

Fönster och dörrar av bästa kvalitet
NorLux Fönster erbjuder marknadens kanske bredaste utbud av högkvalitativa produkter inom fönster, skjutdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, takfönster, uterum och vinterträdgårdar. Utöver detta erbjuder vi olika slag av solavskärmningsprodukter: persienner, plisséer, lamellgardiner och markiser. Produkterna levererar vi komplett med installation som utförs av erfarna snickare med kunskap om produkterna.

FönsterFönsterdörrarSkjutdörrarYtterdörrarInnerdörrar

TakfönsterUterum  – Installation

Ett fönsterbyte som blir utfört med någon av våra återförsäljare ger dig kvalitet och trygghet under hela processen. Vårt produktutbud av fönster och dörrar omfattar allt från vakuumimpregnerade träfönster i vackert utförande och hållbar ytbehandling till nya NTech passiv. Ett extremt energieffektivt inåtgående fönster som genom ny teknik erhåller så lågt u-värde som 0,7 W/m²K på hela konstruktionen. Vi erbjuder även vackra ytterdörrar och innerdörrar, gedigna skjutdörrar och prisvärda takfönster och olika tillval som integrerad fönsterbräda, persienner och myggbågar.

Produktserie Nordan

Produktserie Velux