Nya fönster

Nya fönster från oss gör skillnad. Kontakta din lokala återförsäljare av NorLux Fönster för hjälp med lösning och fast pris på omfattningen.

Fönster är inte bara en byggprodukt

Nya fönster

Nya fönster på skärgårdshus

Dina fönster ska passa in i stil och sammanhang samtidigt som de ska ha en hög prestanda och motsvara moderna krav på isolationsförmåga och enkelhet att vårda och underhålla.

Välj bland våra olika produktfamiljer för att hitta rätt modell för din smak och hustyp. Vårt urval omfattar modeller till radhusvillan, herrgården, k-märkta hus, funkisvillan, fritidshuset och bostadsrätten. Träfönster med fasta spröjs för stil och känsla, moderna aluminiumklädda vridfönster eller med sidosvängande bågar.

Vilken stil eller vilka behov du än har så hittar du rätt modell och funktion i vårt utbud av fönsterprodukter.

Nya fönster med måttanpassning är vår standard

Anlitar du oss behöver du inte oroa dig för måtten. Vi måttanpassar för husets förutsättningar i stället för att anpassa huset till standardmått. Vårt standardmått är kundens mått.

Behöver du hjälp med att välja?

Våra duktiga projektledare hjälper dig gärna med råd och information i din beslutsprocess. Tveka inte att kontakta din lokala återförsäljare och boka tid för fri konsultation och produktgenomgång.

Klicka på kartan för din region så hittar kontaktuppgifter till närmaste återförsäljare på din ort eller fyll i kontaktformuläret direkt.

Nya fönster innebär en bra affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och bidrar till en minskad miljöpåverkan.

Nya fönster och dörrar av bästa kvalitet
NorLux Fönster erbjuder marknadens kanske bredaste utbud av högkvalitativa produkter inom fönster, skjutdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, takfönster, uterum och vinterträdgårdar. Utöver detta erbjuder vi olika slag av solavskärmningsprodukter: persienner, plisséer, lamellgardiner och markiser. Produkterna levererar vi komplett med installation som utförs av erfarna snickare med kunskap om produkterna.

FönsterFönsterdörrarSkjutdörrarYtterdörrarInnerdörrar

TakfönsterUterum  – Installation

Vårt produktutbud av fönster och dörrar omfattar allt från vakuumimpregnerade träfönster i vackert utförande och hållbar ytbehandling till nya NTech passiv; ett extremt energieffektivt inåtgående fönster, som genom ny teknik erhåller så lågt u-värde som 0,7 W/m²K på hela konstruktionen. Utöver detta finner du även vackra ytterdörrar och innerdörrar, gedigna skjutdörrar och prisvärda takfönster samt olika tillval som integrerad fönsterbräda, persienner och myggbågar.