Byta fönster

Byta fönster med oss gör skillnad. Kontakta därför din lokala återförsäljare av NorLux Fönster så får du hjälp med lösning och fast pris på omfattningen.

Fönster är inte bara en byggprodukt

Byta fönster

Nya fönster på skärgårdshus

Byta fönster – Dina fönster ska passa in i stil och sammanhang och samtidigt ska de ha en hög prestanda och motsvara moderna krav på isolationsförmåga samt enkelhet att vårda och underhålla.

Välj bland våra olika produktfamiljer för att hitta rätt modell för din smak och hustyp. Vårt urval omfattar modeller till radhusvillan, herrgården, k-märkta hus, funkisvillan, fritidshuset och bostadsrätten. Träfönster med fasta spröjs för stil och känsla, moderna aluminiumklädda vridfönster eller med sidosvängande bågar.

Vilken stil eller vilka behov du än har så hittar du rätt modell och funktion i vårt utbud av fönsterprodukter för ditt fönsterbyte.

Fönster med måttanpassning är vår standard

När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för måtten. Vi måttanpassar för husets förutsättningar i stället för att anpassa huset till standardmått. Vårt standardmått är kundens mått.

Behöver du hjälp med att välja?

Våra duktiga projektledare hjälper dig gärna med råd och information i din beslutsprocess. Tveka inte att kontakta din lokala återförsäljare och boka tid för fri konsultation och produktgenomgång.

Önskar du offert på ditt fönsterbyte klickar du bara på kartan för din region och får upp kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare på din ort eller fyll i kontaktformuläret direkt här på sidan.

Byta fönster innebär ofta en bra affär – du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader och bidrar till en minskad miljöpåverkan.

Fönster och dörrar av bästa kvalitet
NorLux Fönster erbjuder marknadens kanske bredaste utbud av högkvalitativa produkter inom fönster, skjutdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, takfönster, uterum och vinterträdgårdar. Utöver detta erbjuder vi olika slag av solavskärmningsprodukter: persienner, plisséer, lamellgardiner och markiser. Produkterna levererar vi komplett med installation som utförs av erfarna snickare med kunskap om produkterna.

FönsterFönsterdörrarSkjutdörrarYtterdörrarInnerdörrar

TakfönsterUterum  – Installation

Byta fönster med någon av våra återförsäljare ger dig kvalitet och trygghet under hela processen. Vårt produktutbud av fönster och dörrar omfattar allt från vakuumimpregnerade träfönster i vackert utförande och hållbar ytbehandling till nya NTech passiv; ett extremt energieffektivt inåtgående fönster, som genom ny teknik erhåller så lågt u-värde som 0,7 W/m²K på hela konstruktionen. Utöver detta finner du även vackra ytterdörrar och innerdörrar, gedigna skjutdörrar och prisvärda takfönster samt olika tillval som integrerad fönsterbräda, persienner och myggbågar.

Produktserie Nordan

Produktserie Velux