Byta fönster

Byta fönster med oss gör skillnad. Just därför ska du kontakta din lokala återförsäljare av NorLux Fönster. Då får du hjälp med projektets omfattning, lösning samt fast pris på hela leveransen av fönsterprodukter inklusive arbetskostnad.

Fönster är inte bara en byggprodukt

Byta fönster

Nya fönster på skärgårdshus

Varför byta fönster?

Det finns oftast flera skäl till varför det är dags för ett fönsterbyte.  Det är kanske inte längre motiverbart att vårda och underhålla husets befintliga fönster. Vad du än har för orsak eller tanke bakom fönsterbytet vill vi dock att du beaktar följande. Dina nya fönster ska passa in i stil och sammanhang samt ha en hög prestanda som motsvara moderna krav på isolationsförmåga. Slutligen ska dina nya fönster vara enkla att vårda och underhålla.

Välj därför bland våra olika produktfamiljer för att hitta rätt modell för din smak och hustyp. Vårt urval omfattar modeller till radhusvillan, herrgården, k-märkta hus, funkisvillan, fritidshuset och bostadsrätten. Träfönster med fasta spröjs för stil och känsla, moderna aluminiumklädda vridfönster eller med sidosvängande bågar.

Vilken stil eller vilka behov du än har så hittar du rätt modell och funktion i vårt utbud av fönsterprodukter för ditt fönsterbyte.

Fönster med måttanpassning är vår standard

Anlitar oss behöver du inte oroa dig för måtten. Vi mäter och måttanpassar nämligen måtten för husets förutsättningar i stället för att anpassa huset till standardmått. Vårt standardmått är kundens mått.

Behöver du hjälp med att byta fönster?

Våra duktiga projektledare hjälper dig med råd och information i din beslutsprocess. Därför ska du inte tveka inte att kontakta din lokala återförsäljare och boka tid för fri konsultation och produktgenomgång.

Önskar du offert på ditt fönsterbyte klickar du bara på kartan för din region och får upp kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare på din ort eller fyll i kontaktformuläret direkt här på sidan.

Byta fönster innebär en bra affär eftersom du förbättrar husets termiska komfort, ökar inbrottssäkerheten, minskar dina energikostnader samt bidrar till en minskad miljöpåverkan.

Fönster och dörrar av bästa kvalitet
NorLux Fönster erbjuder marknadens kanske bredaste utbud av högkvalitativa produkter inom fönster, skjutdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, takfönster, uterum och vinterträdgårdar. Utöver detta erbjuder vi olika slag av solavskärmningsprodukter: persienner, plisséer, lamellgardiner och markiser. Produkterna levererar vi komplett med installation som utförs av erfarna snickare med kunskap om produkterna.

FönsterFönsterdörrarSkjutdörrarYtterdörrarInnerdörrar

TakfönsterUterum  – Installation

Byta fönster med någon av våra återförsäljare ger dig kvalitet och trygghet under hela processen. Dels för att vårt produktutbud av fönster och dörrar omfattar allt från vakuumimpregnerade träfönster i vackert utförande och hållbar ytbehandling till nya NTech passiv; ett extremt energieffektivt inåtgående fönster, som genom ny teknik erhåller så lågt u-värde som 0,7 W/m²K på hela konstruktionen. Dels för att vårt sortiment även omfattar vackra ytterdörrar, innerdörrar, gedigna skjutdörrar och prisvärda takfönster samt olika tillval som integrerade fönsterbrädor, persienner och myggbågar.

Produktserie Nordan

Produktserie Velux