Produkter, projektledning och installation

Fönster och dörrar av bästa kvalitet
NorLux Fönster erbjuder marknadens kanske bredaste utbud av högkvalitativa produkter inom fönster, skjutdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, takfönster, uterum och vinterträdgårdar. Utöver detta erbjuder vi olika slag av solavskärmningsprodukter: persienner, plisséer, lamellgardiner och markiser. Produkterna levererar vi komplett med installation som utförs av erfarna snickare med kunskap om produkterna.

FönsterFönsterdörrarSkjutdörrarYtterdörrarInnerdörrar

TakfönsterUterum  – Installation

Vårt produktutbud av fönster och dörrar omfattar allt från vakuumimpregnerade träfönster i vackert utförande och hållbar ytbehandling till nya NTech passiv; ett extremt energieffektivt inåtgående fönster, som genom ny teknik erhåller så lågt u-värde som 0,7 W/m²K på hela konstruktionen. Utöver detta finner du även vackra ytterdörrar och innerdörrar, gedigna skjutdörrar och prisvärda takfönster samt olika tillval som integrerad fönsterbräda, persienner och myggbågar.

fönster och dörrarAnpassa för att passa just dina behov

Aluminiumbeklädnad som tillval bidrar till att ytterligare förlänga fönstrens hållbarhet och förenklar det utvändiga underhållet i form av mindre arbete och lägre underhållskostnad. Du kan välja mellan flera hundra olika RAL färger utan tilläggskostnad. Om du önskar måttanpassning, spaltventil och salningsspår så ingår det utan tilläggskostnad i Villa seriens produktsortiment.

Passa även på att byta din ytterdörr när du ändå har snickare på plats. Vi har många fina och inbrottssäkra ytterdörrar att välja mellan. En ytterdörr ska fånga besökarens blick på ett naturligt sätt och visa var ingången till huset är. Den ska säga – ”Här går du in, Välkommen hem till oss!” Tänk på att välja ytterdörr med omsorg. Den ska tåla påfrestningar från väder och vind samt all upprepad öppning och stängning som sker vid husets entré när folk går in och ut. Detta ska den tåla i många år.

Har du tröttnat på det gamla vardagsrumspartiet? En idé är att öppna upp hela sektionen och sätta in en skjutdörr i stället. På så vis får du in mer ljus och öppnar upp mellan ute och inne vackra och varma dagar. När det blir kallt stänger du igen och de välisolerade glasen håller värmen inne och kylan ute. Men du har fortfarande känslan av att gränsen mellan ute och inne suddats ut.

Med fönster och dörrar från NorLux kan du vara trygg med såväl produkt som montage.

Fönster och dörrar för bästa miljöval

Aluminiumklädda träfönster i 3-glasutförande med dubbla emissionsskikt och argongas uppvisar betydande besparingar i både underhåll och energiförluster över sin livscykel samtidigt som de genererar en relativt låg miljöbelastning vid produktion. Konstruktionen med utanpåliggande aluminiumbeklädnad medför en lång hållbarhet och litet underhållsbehov vilket påverkar totalkostnaderna över tiden och uppväger eventuella skillnader i kapitalkostnader vid investeringstillfället.

Var prismedveten – Fönster med lågt U-värde är billigare i längden än fönster med högt U-värde. Välj därför produkter med så lågt U-värde som möjligt. Det tjänar både du och miljön på.

Hitta din närmaste NorLux Fönster återförsäljare

Läs mer om fönster