NorLux Fönster återförsäljare

Är du av det rätta virket?

Precis som våra produkter.

NorLux Fönster expanderar och söker nya återförsäljare.

Vår samarbetspartner är ett lokalt förankrat byggföretag med gott renommé som sätter en ära i yrkesstolthet, utför arbetet fackmässigt och fullföljer sina kundåtaganden. Läs mer

Vi hälsar
Byggiganten/Svensk rörgross AB välkomna som ny återförsäljare inom NorLux Fönster. Niclas Berglund och Eric Moe kommer att vara säljansvarig samt projektledare för distrikt Västernorrland.
Vi ser fram emot ett bra och utvecklande samarbete i regionerna så att husägarna får kvalitativa fönster och fackmässigt utförande.

Fonsterputs set

Putsa dina fönster som proffsen med de rätta redskapen och få skinande rena fönster.

NorLux Fönster erbjuder nu nya och gamla kunder ett professionellt fönsterputs set i 9 delar.
Läs mer

Certifierad VPP Uterum

NorLux Fönster får ny tillverkare och nytt produktsortiment.

Med vår senaste nya tillverkare – VPP System AB/Schüco Premium Partner, utökar vi nu vårt produktsortiment med uterumspartier, samt hela Schücos produktsortiment av vik- och glidskjutpartier.
Läs mer

NorLux Fönster söker efter nya medarbetare i Stockholmsområdet.

Kompetenta snickare sökes till såväl norra och södra Stockholm. Du ska ha dokumenterat goda meriter inom fönsterbyte och plåtarbeten. Installation, montage och produktkompetens av Velux produktsortiment är meriterande.

Är du intresserad?

Läs mer

Velux takfönster

Nya takfönster i sortimentet

Som ett led i vårt arbete med att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa produkter – monterat och klart, har vi även utökat vårt sortiment av takfönster med VELUX takfönster och ventilationslösningar. Läs mer